Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PS3 icin Tv Box Tavsiyeleriniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> PS3 icin Tv Box Tavsiyeleriniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sadtneverdie

19 Haziran 2008; 15:04:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ps3 icin lcd almayi dusunuyordum ama bir forumda tv box alip crt monitorle kullanabilecegim yaziyordu buna uygun bir tv box ariyorum su anda 37 ekranda 567i cozunurlukte kullaniyorum ve hic eglenceli degil en azindan 720 yada ustu cozunurluk icin tavsiyede bulunursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 19 Haziran 2008; 15:06:47 >

c2d e4400 2000@3000 Mhz, Gigabyte EP35-DS3R, Zalman 9700 led, 2 gb OCZ 667@750 Mhz , Zotac 8800gt 512 mb, Coolor master CM-690 460w__Windows XP X64_________40 GB PS3 (pal)
SuRRoUnDeR

19 Temmuz 2008; 19:55:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kardeş sen çok komplike bi işe kalkışmışsın bence o crt monitörden kurtul ve bitane hdmı veya dvı girişli lcd monitör al vga girişinden tv box ı bağlarsın diyer giriştende konsolunu bağlarsın ama lcd alamayacaksan ve illada bi tvbox markası istiyorsan crt monitörler için forex in 3850 modelini baya bi tavsiye eden var

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> PS3 icin Tv Box Tavsiyeleriniz ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel:Oyun içi Türkçe
Crysis DH Özel: Oyun içi Türkçe video
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç