Turkcell den yeni bi kampanya daha yeni gördüm az önce, kontörlü hattı olanların işine yarayabilir. (Turkcell den kampanya üstüne kampanya, şaşırtıyor )
15 Haziran - 15 Temmuz 2008 tarihleri arasında Teknosa mağazalarından banka veya kredi kartınızla POS üzerinden kontör yükleyin, siz de Turkcell'den hediye çeki kazanma şansını yakalayın.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Bana cipsten bile bedava cıkmıyo. Bundan hiç cıkmaz galiba
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●