Bugüne kadar 2,5inch 160GB bir HDD almayı düşünüyordum ama bugün bana 3,5" 500GB bir HDD nin daha uygun olduğuna karar verdim.
Sizden ricam, değişen kampanya ve fiyatlar gözönünde bulundurulursa, önümüzdeki Cumartesi almak üzere ÖZELLİKLE 200YTL yi GEÇMEYEN, sadece USB 2.0 girişi olsa da problem olmayan, sorun çıkarmayacak bir HDD tavsiyesi istiyorum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyat ne kadar aşağı olursa o kadar iyi. :) Bir de, netten değil de dükkandan alabileceğim birşey olsun lütfen.
Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
PS3 40 gb pal/PSP slim pro pack/PS2slim lifton-world@windowslive.com www.lifton-world.piczo.com ORİTE PMP-100 İNCELEMEM Tatildeyim çok sık internete giremiyorum fazla forumda bulunamıyorum uzun zaman cevap veremezsem yanlış anlaşılmasın:P PSP ile giriyorum karakter sorunları olabilir SE w810i/Nokia 6500 slide