Giriş
19 Haziran 2008; 1:34:56
arkadaslar yardıma ihtiyacım war!iphone browseri yukluyorum bilgisayarıma calıstırınca calıstırmayı durdurdu diye hata werio vista64 bit... acaba yardım edebilecek warmı?
19 Haziran 2008; 5:19:35
Ben Vista 32bit ile bile sorun yaşıyorum 64 bit ile sorun yaşaman doğaldır iPhone Browser'ı tavsiye etmeyenler var, ben de onlardan biriyim. Ne idüğü belirsiz bir şey Her ne kadar GUI'si ile kolay gözükse de...
_____________________________ “Why join the navy if you can be a pirate?” Steve Jobs <%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
19 Haziran 2008; 10:36:54
sen ne kullanıyorsun?
19 Haziran 2008; 12:53:13
quote: Orjinalden alıntı: recordset arkadaslar yardıma ihtiyacım war!iphone browseri yukluyorum bilgisayarıma calıstırınca calıstırmayı durdurdu diye hata werio vista64 bit... acaba yardım edebilecek warmı? İphone Browser'i uninstal yap ve tekrar farklı bir versionunu kur. Ayrıca, ne amaçla iphoneBrowser kullanmak istiyorsun? Mesela bir çok işlemini koblosuz bi şekilde yapacak File Zilla programı var.Bu da imzamdaki linkte 1. sayfada anlatımı yapılmıştır. Çok işine yarar.
_____________________________ IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil