Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY 40D3500 MÜ? SAMSUNG 40M87 Mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY 40D3500 MÜ? SAMSUNG 40M87 Mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jorel

19 Haziran 2008; 1:21:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eleye eleye bu iki model arasında kaldım gibi..
Bugün elektro world'de bir baktım ikisi yanyana.
Yaklaşık yarım saat ikisini birlikte izledim..
Karar veremedim bi türlü..
Ne dersiniz? Kullanan varsa hangisini tavsiye edersiniz?
Kullanımdaki avantajları ve dezavantajları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorel -- 19 Haziran 2008; 1:22:51 >

cinaraktas

19 Haziran 2008; 11:09:30 

foruma neden bakmıyorsunuz
2 tv nin de ayrıntıları var

sony40v3000*sony str DE685*ps3 40gb ntsc-u*sony psp fat*hp pavilion dv6605us
halidhan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Haziran 2008; 15:00:56 

Bence ikisinide boşver çünkü şu sıralar yapılan kampanyaları ve fiyat avantajına baktığımızda 40V3000 modeli avantajlı piyasada 40d3500 fiyatına hatta bazı firmalarda daha ucuza 40V3000 alabilirsin bunun için fiyat analiz sitelerini inceleyebilirsin.
Örn:www.nekadar.com - www.ucuzu.com
BiLGiMeRKeZi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Haziran 2008; 17:34:01 

2 ürünü kıyasladığınız zaman Bence Samsung 40m87 modeli daha ağır basıyor, kalitesi daha iyi ama sonu 40d3500 modelinin bir üst modeli olan 40v3000 modeli var o üründe haftasonu kampanya varmış fiyat 3500 ytl iken 2200 ytl'ye düşüyormuşşş... **** diye bir yerde o model özellik olarak ikisinden de üstün görünüyor, o modeli kullanan var mı?
UNDYING

19 Haziran 2008; 19:26:17 

Haftasonu kampanya nerde var ?

Intel Q6600, Gigabyte P35-DS3L, Zotac 512mb 8800gt, OCZ 2x1gb DDR2 800 Platinum, 250Gb Samsung, Asus 1608p, Powered By FSP Bluestorm II 500W, Benq 22" x2200w, Philips A5.600 5.1, N73, PS2
samanizm
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2008; 17:57:56 

Merhabalar

Bu iki ürün arasında sony daha iyi görüntü verecektir.zaten kontrast olarakta kağıt üzerinde üstündür 16.000:1 kontrast var sony de
Gerçi kriterim tabiki bu değil kağıt üzerindeki veriler gercekte işe yaramıyor sony nin arka planda çalışan yazılımları bravia engine yazılımları çok artı katıyor.Bunun yanısıra samsung 40m87 modeli parlak panel olduğundan renkler canlı gibi gözüksede parlak panelin yansıma yapma dezavantajı var.Yani canlı renkler hoş gibi gözükür ama doğal değildir birincisi bu ikincisi samsung ta ekran parladığından camdan gelen ışık ampul yansıma yapıp görüntüyü kötü şekilde etkiler

Son incelediğim ürün 40V3000 modeli idi çok fiyat farkı olmazsa 40v3000 modelini alabilir
sonyde 40V4000 ve 40W4000 modellerinide alternatif olarak inceleyin güncel yeni ürünlerdir.Kontrast olarak daha iyiler usb girişleri ve üst sürüm yazılımları var
demirarca

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 19:05:01 

yan yan a gördüğünüz zaman sony den vazgeçeğinize eminim...
samsung hem panel kalitesi hem renk kalitesi ile d serisi sonylerden çok üstün..

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca''metallica fan club is here''
bigmaster077

14 Temmuz 2008; 23:42:22 

arkadaşım,
her iki tv yi birden kullanan kişi bulmanız bir hayli zor olduğu için bir kısım sony , bir diğer kısım ise samsung tavsiye edecektir.
ben de size sony tavsiye edeceklerdenim. her şeyden önce teknik yönden m87 kullananlar veya satanlar tarafından super clear panel övülse de plazma gibi parlak bir ekrana sahip olması ile ekranda parlayan cisimleri göze yansıtması ve her nekadar siyah tonlarda plazma kadar başarılı olarak nitelendirilse de dikkatli incelendiğinde siyah tonların arasındaki detayları kaybetmesi nedeniyle bence samsung bir adım geride kalıyor. Ayrıca M87 modeli sony deki d3500 ve V3000 serilerinden en az 6 ay daha eski bir seri. M87 daha önce W2000 lerle mukayese ediliyordu. şimdi Sony de W3000 bile geçti, W4000 başladı gerisini düşünün artık.
bir diğer konu ise samsung'un dizaynı ile ilgili. eğer yansıma yapan piano black dizayndan hoşlanıyorsanız, sizin için bir alternatif olabilir. bu durumda sony v3000 ile kıyaslamanız gerekir. V3000 de piano black dizayna sahip. d3500 avantajı ise yine bir takım ışık yansımalarını mat dizaynı sayesinde yapmamasıdır. şimdilik ekleyeceklerim bunlardır. her iki ürün ile ilgili forumda incelemeler mevcut bunlara da bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: jorel

Eleye eleye bu iki model arasında kaldım gibi..
Bugün elektro world'de bir baktım ikisi yanyana.
Yaklaşık yarım saat ikisini birlikte izledim..
Karar veremedim bi türlü..
Ne dersiniz? Kullanan varsa hangisini tavsiye edersiniz?
Kullanımdaki avantajları ve dezavantajları nelerdir?

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
ridvan1903

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 0:33:51 

Kesinlikle 40m87 al

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
panasonica

15 Temmuz 2008; 9:53:08 

her ikiside ederinin üzerinde ..ne zaman 1700 olur her ikiside o zaman alınır mı? alınmaz mı ? düşünülür..
para senin cebinde olduğu sürece kral sensindir baba, ne zaman parayı kaptırır başkasının cebine koyarsan satranç tahtasında ne olabileğinin kararını vermiş olursun. bu meretler dışarda 1000 dolar civarı.. dünyada genel bir durgunluk var.. avruplaı lcd den uzak durur ..plazma alır.. düşün ortalıkta serseri mayın gibi dönüp duran lcd ler.. hepsi düşecek..az sabır.. şu an almak akıllıca değil bence.. 1 ayda 1000 ytl bir lcd nin fiatının düştüğü nerde görülmüş. demekki 2 katına yada 3 katına gaktırıyorlar benim vatandaşıma dimi

Yaşamdaki asıl Trajedi; Yetişkinlerin Aydınlıktan Korkmasıdır -Eflatun
demirarca

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 10:12:08 

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

arkadaşım,
her iki tv yi birden kullanan kişi bulmanız bir hayli zor olduğu için bir kısım sony , bir diğer kısım ise samsung tavsiye edecektir.

izmirde iseniz her 2 tv yide yan yana gösterebilirim...

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca''metallica fan club is here''
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY 40D3500 MÜ? SAMSUNG 40M87 Mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1950Pro AGP video
AGP sistemler icin en güclü ekran kartini yakindan taniyin
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç