Gigabyte P35-DS3L anakartım Coolermaster RC690 kasaya oturmuyor. Vida deliklerinden biri denk gelse diğeri denk gelmiyor, ne yapmalıyım? Acemiyim detaylı anlatın lütfen. Daha doğrusu geliyor da o gri parça var ya arka bağlantıların kapağı gibi olan, o parçayı koyunca denk gelmiyor.
Bastırmak gerekiyormuş, onu farkettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 18 Haziran 2008; 23:41:22 >
Zaten anakartı kasaya oturttuğun zaman bütün delikleri vidalamak zorunda değilsin. Tek sorunun bu ise eğer. Önce arka yuvaları yerleştir. Sonra denk gelen delikleri vidala.
Evime en yakın böyle hizmet verebilecek ve güvenebileceğim yer 1 saat mesafede elimde kasayla gidene kadar yaparım ben bunu diye giriştim ve bitti Ekran kartını takmadan -henüz kargoda- elektriğe takıp çalıştırdım elektrik anlamında bir sorun yok. Bağlantılarda da sorun olmadığından defalarca kontrol ettiğim için eminim.