Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anakart Seçimi için Lütfen Yardımcı Olun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakart Seçimi için Lütfen Yardımcı Olun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AyDrOiD

18 Haziran 2008; 23:20:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba sevgili arkadaşlar...
yeni bir sistem topluyorum

İşlemci : INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz 6MB CACHE 1333MHZ LGA775 İŞLEMCİ = 323,30 YTL
Ekran Kartı : POV NVIDIA 8800GT 512MB 256BIT DDR3 (DirectX 9.0-DirectX 10) PCI-E x16 EKRAN KARTI (R-VGA150858) = 276,27 YTL
Ram : KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHZ DDR2 RAM KHX8500D2K2/2G = 139,86 YTL

sadece kasanın içini yeniliyorum... elimde 2 adet SATA harddisk olduğunuda belirteyim ayrıca 2 adette SATA CD/DVD sürücüm var.
power supply konusundada yeteri kadar bilgim yok... ne kadar gerekir bilmiyorum..

şu anki sistem için uygun bir anakart öneriniz var mı acaba terihen en fazla 300 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyDrOiD -- 18 Haziran 2008; 23:41:13 >

Drift_Kinq

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Haziran 2008; 5:55:24 

arkadasım sistemine uyan iyi boardlar var ASUS tercih etmeni öneririm Wİ-Fİ istiyorsan ASUS un P5B-Deluxe P5K-E tavsiye ederim ve bütcenede uygun 280 YTL civarlarında benim eski pc mde GİGABYTE P4 Titan kullanıyordum çok da memnundum ama su an ASUS kullanıyorum.karar senin bu sistem içinde iyi bir PSU ya ihtiyacın olacak.ekran kartları artık yok fazla güç tüketmeye basladı.bu yüzden kaliteli ve gercek bir psu al derim.marka olarak önerecegim BE QUİTE DARK POWER PRO serisi , HİGH POWER ve ENERMAX dır.(sunu da dipnot olarak belirteyim BE QUİTE alman mühendisler tarafından geliştirilmişdir.Soğutma ve kasa içerisindeki donanım bileşenlerini uzun ömürlü kullanma amacı saglamaktır.yani tamamen MADE IN GERMANY ) kolay gelsin

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
speedy_

Sisteme Gözat

19 Haziran 2008; 8:25:21 

300 ytl fazla bile p35 ds3r al paşalar gibi 1600fsb 1200 ddr2
psu içinse 500 550 watt al rahat ol

gigabyte p35-ds3r (rev 2.1) // intel core2duo e8400 wolfdale (3.6 ghz) // nvidia msi 8800gt zilent // kingston hyperx 2gb 1066mhz // samsung 320 gb 16mb cache // maxtor 80gb // asus dvd rw // tagan II force 2 800 watt psu // zalman cnps 9500 led // arctic cooling pwm pst x5 // coolermaster 12cm x3 // zalman op-1 8cm // coolermaster rc-690 // zalman zm-mfc2 // logitech x-540 // creative audigy value 7.1 24 bit // logitech momo // logitech extreme 3d pro.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakart Seçimi için Lütfen Yardımcı Olun Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
I Can Football Basın Lansmanı
Vestel in sponsor olduğu dünyanın ilk MMFulbol oyunu
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar