değerli arkadaşlar; 2 ay sonra evleneceğim. istanbul doğubankta peşin fiyat ile bosch 24760 çamaşır makinesi 1300 ytl bosch 69m08 bulaşık makinesi 1480 ytl bosch 74d050 fırın 1000 ytl bosch 82485 süpürge 430 ytl sharp 69 nf plazma buzdolabı 1650 ytl dediler. gümüş renkli istediğim için böyle bir sistem önerdiler. fırın hariç hepsi yurtdışındanmış. özellikle candoğan ve afacan beyler sizce nasıl? değişim yapmalı mıyım? peşin 6000-7000 verebilirim. teşekkürler...
İyi akşamlar. Öncelikle gayet güzel ürünler seçtiğinizi belirteyim. Çamaşır makinesi 8 kg yıkama kapasiteli, 14 farklı leke çıkarma programı, çamaşırın yüküne göre deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma gibi özelliklere sahip. Bulaşık makineniz de 14 kişilik yıkama kapasiteli, 44 desibel, düşük enerji ve su tüketimi, çatal-bıçak sepeti, hijyen opsiyonu, yoğun yıkama bölgesi gibi özellikleri mevcut. Fırında da geniş iç hacim, hızlı ön ısıtma ve gaz kesme emniyeti gibi özellikleri var. Süpürgeniz de iyi bir tercih. Filtrasyonu kuvvetli. Buzdolabına gelince, seçtiğiniz Sharp, fiyatına göre gayet iyi özelliklere sahip. Bunun yanında aşağıdaki ürünleri de inceleyebilirsiniz: http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=69&k_id=14&kn=Buzdolab%FD http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=39774 Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.
Seçtiğiniz modeller gayet güzel. Fiyatlar da çok iyi. Ancak fırında o modele boşuna 1000YTL vermeye hiç gerek yok. O fırının birebir aynısı Profilo olarak da var. Herşeyleri aynı, Profilo'nun düğmeleri de gri renk, görünüşü daha şık yani. Profilo'nın fırınını doğubank'ta 750-850 arasına rahatlıkla bulmanız mümkün. http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=10&intProductID=913
Bulaşık makinesinde de seçtiğiniz model üç sepetlidir. Çatal bıçaklar en tepedeki sepete yatırılarak dizilir. Size kullanışlı gelip gelmeyeceğini mutlaka dikkate alın, sonra bulaşık yerleştirmek eziyete dönüşmesin. Eğer çatak bıçakları yatırarak dizmek sizin için pratik olmayacaksa SMS53M08EU modelini seçmenizi öneririm.
Seçtiğiniz modeller çok iyi, şimdiden hayırlısı olsun.
öncelikle cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için tşk ederim değerli üstadlar. açıkcası fırın kafamda soru işareti oluşturmuştu yerli bir fırın için 1000 ytl verilir mi diye. bahsettiğiiz profilo fırını değerlendireceğim. buzdolabı konusunda siz olsanızsharpı mı elektrolüxümü yoksa samsungu mu alıdınız. parayı biraz daha arttırabilirim. marka bağımlılığım yok. heps bosch olsun diye bir düşüncem de yok. ilginiz için tşk. saygılarımla...
Buzdolabında en sağlamı Samsung'dur ama inox modeli yok. Electrolux olacaksa sadece END5298X veya ENB5298X olabilir. Sharp da bence yeterli. Spotçuda inceledim, gayet güzel bir dolap. Üçü de iyidir ama tercih sıram yukarıdaki gibi olurdu. Bulaşık çamaşırda ise Bosch en ideali.
Arcelik neden almıyorsunuz? Avrupada satılan her 2 TVnin biri türk malı, ayrıca her 10 buzdolabinin 3ü türk malı, ülkemizde bu kadar iyi markalar varken boschdan, sharptan bahsetmek yersiz bence. Gerci boshunda türkiyede üretimi var ama ben herzaman arçelik tercih ederim. Hayırlı olsun, düğün mutluluklar dlerim.
bu fiyatları görünce gerçekten çok şaşırdım bende kısa bir süre sonra eve çıkacağım ve benimde beyaz eşya almam gerekiyor ancak bu dediklerinin her birinin ayrı ayrı 500 er ytl olarak hesaplıyordum ne kadar pahalıymış.. iç fiyat araştırması yapmamıştım ama şok oldum gerçektende. allah yardımcın olsun. ödemesi de zor!
bu ürünleri doğubankta tanıdık esnaf arkadaş verdi. indirimli olduğunu ufak bir piyasa araştırması yaptımda anladım. ama gerçekten ev eşyalarını düzmek çok zor. allah sadece bana değil tüm evlenecek olanlara yardım etsin. 1.5 ay sonra evleneceğim. muhtemelen gelecek hafta gidip bahsettiğim çamaşır bulaşık süpürgeyi alacaım. buzdolabında afacan ve candoğan üstadlarımın önerisi doğrultusunda buzdolabında sharpın yanında samsung, g electric, elektrolux; fırında da sieemens düşünmeye başladım. ithal ürün almamın nedeni beyaz eşyada servis-arıza- memnuniyetsizlik üçgeninde olmak istemiyorum. bir kere alıp, başının ağrımaması daha iyi bence. saygılarımla...
bu fiyatları görünce gerçekten çok şaşırdım bende kısa bir süre sonra eve çıkacağım ve benimde beyaz eşya almam gerekiyor ancak bu dediklerinin her birinin ayrı ayrı 500 er ytl olarak hesaplıyordum ne kadar pahalıymış.. iç fiyat araştırması yapmamıştım ama şok oldum gerçektende. allah yardımcın olsun. ödemesi de zor!
Bu fiyatlar üst model ürünlere ait. 8 kg çamaşır mak yerine 6 kg alırsanız; daha az programlı çamaşır ve bulaşık makineleri alırsanız; yukarıdaki fiyatlar yarıdan aşağı düşer. Herbirini 500 e alabileceğiniz bir sürü model-marka var. Üzülmeyin..