Arkadaşlar, Nokia N80 ile Samsung d900i arasındayım.
Daha doğrusu N80 telefonum var ancak kalın yapısı sebebiyle içim ısınamadı bir türlü. Olmazsa olmazlarım radyo, mp3, vb. yani her ikisinde de var.
Bir de telefona değişik programlar yüklemeyi seviyorum ama Samsung'da sanırım bu konuda biraz sorun var, program çeşidi daha az ve yüklemesi daha zor gibi.
Arkadaşların dediği gibi N80 görünüş olarak kaba bir telefon. Ama program yükleme konusunda hiç bir telefon ve işletim sistemi Nokia ve Symbian'ın eline su dökemez. Samsung kamera performansı, kullanım kolaylığı ve de program yüklemedeki olumsuzlukları sebebiyle nokia nın oldukça gerisinde bir marka. Ama konu sadece Müzik ve tasarımsa o zaman W910 alın bence.
program yüklemek için d900i uygun değil hem yüklemesi zor hemde yüklenen programlar kısıtlı hatta kıtlık var nokia e65 yada motorola z6 tavsiye ediyorum hem d900i kadar ince hemde n80 kadar kişileştirebilinen telefonlar ama tabiki kimse d900i nin karizmasının yerini tutamaz
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670