yukses ses max 400 ytl (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri

ekfgfb -> yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:24:06)

arkadaslar max 400 ytl ye yukses ses kalitesi olan tel önerilerinizi bekliyorum

yuemrek -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:25:28)

Sony Ericsson W810i [:'(]

PyRRhiC -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:30:17)

Çin malı Anycool lar yada N99i diye tabir edilen cihazlar piyasadaki en yüksek hoparlör sesine sahip telefonlardır.

deserthawk -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:50:16)

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

Çin malı Anycool lar yada N99i diye tabir edilen cihazlar piyasadaki en yüksek hoparlör sesine sahip telefonlardır.

aynı zamanda en kısa ömürlü telefonlardır

w810i,w910 bunlar senin işini görür arkadaşım

5310 da bir alternatif tabi

BL@DE -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:52:13)

istekleriniz doğrultusunda size tavsiyem W810İ veya 6233 olur.

saygılar...

PyRRhiC -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:54:41)

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Kısa ömürlü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun dostum ?
Kaynak nedir ?
Çin malı telefon kullanıcılarından mısın yoksa kulaktan dolma bilgilerle yorum yapanlardan mı ?
Lütfen arkadaşlar ;
Bırakın da kullananlar cihaz hakkında yorum yapsın.Benim bi arkadaşım kullanıyordu şöyle olmuş,Benim yakınımda vardı böyle olmuş vs tarzı yaklaşımlarla diğer kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim.
Çin malı N99i kullanıcısıyım ve soracağınız her türlü soruyu objektif olarak yanıtlamaya çalışacağım.

HuNTeR_1907 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 22:56:04)

W810i

utQ94 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 23:09:28)

w810i ses konusunda çok başarılıdır.w810i kullanıcısıyım

frt-_-ctn -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 23:36:25)

k790i öneririm acustic ile walkman telefonlarla hemen hemen eşit seviyede ses veriyor ayrıca kamera üstünlüğü var.

utQ94 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 23:44:19)

quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

k790i öneririm acustic ile walkman telefonlarla hemen hemen eşit seviyede ses veriyor ayrıca kamera üstünlüğü var.

gözden kaçırmış unumuşum.zaten artık k serisi alıp acoustic atmak daha iyi seçim oldu benim fikrimce

infinite -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (18 Haziran 2008; 23:50:08)

quote:

quote:

quote:

Kaynak nedir ?
Çin malı telefon kullanıcılarından mısın yoksa kulaktan dolma bilgilerle yorum yapanlardan mı ?
Lütfen arkadaşlar ;
Bırakın da kullananlar cihaz hakkında yorum yapsın.Benim bi arkadaşım kullanıyordu şöyle olmuş,Benim yakınımda vardı böyle olmuş vs tarzı yaklaşımlarla diğer kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim.
Çin malı N99i kullanıcısıyım ve soracağınız her türlü soruyu objektif olarak yanıtlamaya çalışacağım.

bu telefonlar bana çocukların elinde oynadığı oyuncak sahte telefonlar gibi geliyor çok kalitesiz malzeme çözünürlüğü yerlerde sürünen ekran kalitesi sesin yüksekliği bir anlam taşımaz billur billur net çıkmalıdır...Çin malı telefonlar oyuncak gibi...ele alındığında bir ağırlığı bir kalitesi olmalı...

PyRRhiC -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 0:07:05)

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

quote:

quote:

Kaynak nedir ?
Lütfen arkadaşlar ;

bu telefonlar bana çocukların elinde oynadığı oyuncak sahte telefonlar gibi geliyor çok kalitesiz malzeme çözünürlüğü yerlerde sürünen ekran kalitesi sesin yüksekliği bir anlam taşımaz billur billur net çıkmalıdır...Çin malı telefonlar oyuncak gibi...ele alındığında bir ağırlığı bir kalitesi olmalı...

Kişisel fikirlerinize saygı duyuyorum.
Ön yargıyla bakan gözlere söyleyecek söz bulamıyorum.
İyi forumlar.

Teknode -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 0:28:42)

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Kardeşim çin malı falan geçiceksin bunları.Al garantili bilindik marka sonyericsson w810i yi kafan da rahat etsin cebinde. [sm=s15.gif]

utQ94 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 12:04:21)

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Kardeşim çin malı falan geçiceksin bunları.Al garantili bilindik marka sonyericsson w810i yi kafan da rahat etsin cebinde. [sm=s15.gif]

doğru söylüyor.katılıyorum
w810i fiyat/performans bence %100

ARIFYASIN -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 12:22:33)

Birisi bile 6233 dememiş[8D]
Çift hoparlör stero müzik keyfi[:(]
laptopumdan daha fazla ses çıkartıyor ve çok tok

Méxes -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 13:06:44)

@PyRRhiC

yapma kardeşim N99 kullanıcısıyım demişsin hangi N99 10 tane N99 var adamların hangi telefonu yaptıkları belli değil karaköyde ayrı eminönünde ayrı N99 diye satıyolar düşün ki adamların daha kendi isimleri yokki nokiadan özeniyolar,geçen duymuştum prezertativi eritip toka yapan insanlardan ne beklersin o yüzden fazla savunmayın bu adamları

ayrıca emin ol ki kimse ön yargı bildirmiyor bu telefonlar artık her yerde var mutlaka görüyoruz dinliyoruz arkadaşlarımızdan alanlar var ben şahsen dinledim hoparlörlerde fazla ses çıkıyo çıkıyo ama gürültü kirliği onun çıkardığı sesi N73 de çıkarır 6233 de bence senin ön yargın varki bu telefonlara maxium ses çıkaran telefonlar demişsin

sana N81 in hoparlöründen müzik dinlemeni tavsiye ederim o zaman anlarsın kaliteyi (tabii gerçek N81 i)

yersen135 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 13:09:56)

6233[:'(]

PyRRhiC -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 13:58:45)

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

@PyRRhiC

yapma kardeşim N99 kullanıcısıyım demişsin hangi N99 10 tane N99 var adamların hangi telefonu yaptıkları belli değil karaköyde ayrı eminönünde ayrı N99 diye satıyolar düşün ki adamların daha kendi isimleri yokki nokiadan özeniyolar,geçen duymuştum prezertativi eritip toka yapan insanlardan ne beklersin o yüzden fazla savunmayın bu adamları

ayrıca emin ol ki kimse ön yargı bildirmiyor bu telefonlar artık her yerde var mutlaka görüyoruz dinliyoruz arkadaşlarımızdan alanlar var ben şahsen dinledim hoparlörlerde fazla ses çıkıyo çıkıyo ama gürültü kirliği onun çıkardığı sesi N73 de çıkarır 6233 de bence senin ön yargın varki bu telefonlara maxium ses çıkaran telefonlar demişsin

sana N81 in hoparlöründen müzik dinlemeni tavsiye ederim o zaman anlarsın kaliteyi (tabii gerçek N81 i)

Yavaş yavaş forumdan ayrılmanın zamanı geliyor.Herşeye rağmen saygı duyuyorum.Umarım bundan 2-3 yıl sonra ÇİN piyasayı tekeline çevirdiğinde de aynı görüşte olmazsınız.Yılda harcanan sağlık hizmetlerinden çok cep telefonuna ayırdığımız bir bütçemiz var.Sizce bu kadar zengin bir ülkemiyiz yoksa gelişmekte olan 3. Dünya ülkelerinin karakteristik özelliği midir bunlar ?
Aslında söylenecek çok şey var ama , Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil...
İyi forumlar.

deserthawk -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (19 Haziran 2008; 14:06:10)

quote:

quote:

quote:

Kaynak nedir ?
Lütfen arkadaşlar ;

gözünü seveyim ya kalkıp da bana kaliteli mal deme şimdi.Satıcılar bile 10 gün garanti veriyor,üç arkadaşım aldı 1 ayda bozuldu,kendim de kullandım ne mal olduğunu biliyorum yani.
Zaten adam gibi marka olsalar nokia dan çalıntı yapmazlar.

Méxes -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 1:01:46)

quote:

Yavaş yavaş forumdan ayrılmanın zamanı geliyor.Herşeye rağmen saygı duyuyorum.Umarım bundan 2-3 yıl sonra ÇİN piyasayı tekeline çevirdiğinde de aynı görüşte olmazsınız.Yılda harcanan sağlık hizmetlerinden çok cep telefonuna ayırdığımız bir bütçemiz var.Sizce bu kadar zengin bir ülkemiyiz yoksa gelişmekte olan 3. Dünya ülkelerinin karakteristik özelliği midir bunlar ?
Aslında söylenecek çok şey var ama , Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil...
İyi forumlar.

Bi kere çin malı ile taklıt cihazı ayıralım iphone de çin malı devreleri çinde yapılıyo ama en azından markanın orjinali olduğu için kaliteli düzeyde üretiliyo senin önerdiğin N99 denen cihazlar (cihazlar diyorum çünkü N99 denen şeyin farklı faklı biçimleri var) nokia firmasının özentisi taklit maldır üzerine 5 mp yazarlar kamerası 1.3 mp ye eşdeğerdir hoparlörleri yüksek dersiniz sırf bağırır wlan var dersiniz yok çıkar bu insanları kandırmaktır sizde bu kanmacaya bu şekilde alet oluyosunuz birde bunun üzerine tv si var dokunmatik ekranı var diye şişiriyosunuz nokia se gibi firmalar bunu yapamıyoda mı taklit çin mallarında var tamamen kullanışsız bir alet kendiniz kullanabilirsiniz ama göz göre göre burada insanlara tavsiye etmenize izin vermiyceğiz

.:: NEJ@T ::. -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 1:17:47)

nokia 5700 tek ses değil diğer özellikleride idare eder tavsiye ederim

Kısa Winston -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 9:33:49)

şu W810i denilen telefonu bnece hiç alma bir arkadaşımda vardı sesi bence iğrenc bir N73 yarısın yarısı bile olamaz bana burda laf atan ço olucaktır amahiç alma pişman olursun ses konusunda Sony Ericsson alcaksan K790 veya al bi nokia N73 music edition yeter;)
[image]http://mwdropshippers.com/test/images/Sony_Ericsson_W810i_Walkman.jpg[/image]

[image]http://www.johntp.com/wp-content/uploads/nokia_n73_music_edition_2.jpg[/image]

mrtbrc6378 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 10:49:04)

6233 olabilir...

wildwolft -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 13:26:33)

quote:

Orjinalden alıntı: Kısa Winston

şu W810i denilen telefonu bnece hiç alma bir arkadaşımda vardı sesi bence iğrenc bir N73 yarısın yarısı bile olamaz bana burda laf atan ço olucaktır amahiç alma pişman olursun ses konusunda Sony Ericsson alcaksan K790 veya al bi nokia N73 music edition yeter;)
[image]http://mwdropshippers.com/test/images/Sony_Ericsson_W810i_Walkman.jpg[/image]

[image]http://www.johntp.com/wp-content/uploads/nokia_n73_music_edition_2.jpg[/image]

helal sana w810 un ses kalitesini n73 ten daha kötü buluyorsun ses yüksekliği desen neyse unutma en çok ses boş tenekeden çıkar n73 ün ses kaliteside öyle

frt-_-ctn -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (20 Haziran 2008; 13:55:40)

w810i ni sesi daha üstündür n73 e göre[:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: Kısa Winston

3yuq -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 0:51:15)

Ses sıralaması:

-NOKİA 6233(Stereo Çift Hoplarlör)
-SONY ERİCSSON W810i
-NOKİA N73

BL@DE -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 1:35:40)

arkadaşlar burada bir nokta var arkadaş en yüksek ses istemiş ama bu ses telefonun dış sesimi? yoksa kulaklık sesimi? tercihini bizlere belirtmeliki bizde ona göre aradığı modeli önerelim ayrıca sesin yüksek çıkması çokta önemli değil hem yüksek hemde kaliteli bir şekilde çıkmalı ses buna dayanarak eğer kulaklıkta ses arıyorsanız W810İ derim ama eğer dış ses arıyorsanız 6233 derim terciğinize göre iki modelden birini seçin bence karar sizin kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun.

saygılar...

frt-_-ctn -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 16:35:08)

müzik olarak w200i nin üstüne tanımam ister kulaklık isterse hoparlör[:'(]

MoqoKo -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 16:40:56)

se alırsan w810 nokia alıcam dersen 6233...[:'(]

HuNTeR_1907 -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 16:48:11)

N73 W810i'nin yanında tek kelimeyle kötü çalıyor. W810i gerek ses seviyesi, gerek basslar, gerekse netlik olarak üstün. Kısacası kulaklık sesi olarak W810i üstün bence...
Siz otobüste, yolda hoparlörden müzik dinliyorsanız bilemem... Kaldı ki onda da N73'te ses yüksek ama kalitesiz.

Méxes -> Cevap: yukses ses max 400 ytl (21 Haziran 2008; 17:03:13)

ona bakılırsa sadece ses için W810 da almak mantıksız fiyatı çok daha düşük olan rock e2 kulaklık ve hoparlörde W810 dan daha yüksek ses kalitesi veriyo f/p olarak bakacaksanız

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.484375