Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Güç Kaynağına Hava Bastım Şimdi Çok Ses Var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Güç Kaynağına Hava Bastım Şimdi Çok Ses Var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Xenom

18 Haziran 2008; 22:21:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kasamdaki tozları temizlemek için aldım hava üfleyen bi süpürgeyle tazzikli hava üfledim kasanın içine. Toz fln kalmadı ama daha sonra bilgisayarı açtıgımda acayip ses gelmeye başladı.

bütün fanlara hava üfledim ekran kartı işlemci gibi. Psu fanınada üfledim tabi. Şimdi psudan mekanik bir ses geliyor.

Ne yapmalıyım dagıttımmı sizce güç kaynagını.Garantiside yok.Bi yardım edin nası kesebilirim bu sesi. Bilgisayarcılara fln götürsem tamir ederlermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 18 Haziran 2008; 22:35:02 >
sp@wn

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 23:00:00 

Tavsiyem ac PSU'yu bir bak belki fan biryere değiyordur. Belki kendin çözebilirsin.

Yani ben olsam açardım çünkü çok açtım şimdiye kadar psu fanını değiştim vs.

|| Gigabyte EP35 DS3R || E8400 3.00@3.6Ghz || Mushkin 2*1GB 800@920Mhz ||
|| Palit 8800GT HDMI SONIC || 20" Samsung 206BW 2MS || Seagate 250 GB 410AS || Cooler Master RC-690 ||
|| LC Power 550 Watt SuperSlient || Zalman ZM MFC-1 ||

nos'sp@wn ----- www.nosclan.org
revenger11

18 Haziran 2008; 23:01:49 

üflenen hava fanları max limitini zorlayarak döndürmüş olabilir, aksi yönde uzun süre döndürmüş olabilir,

havayla temizlik yaparken fanlari elle tutarak dönmesini engellemek gerekiyor yoksa bu tip sorunlar olabilir.

güç kaynağının içini açarak fanı eş değeriyle değiştrebilirsin ama bazılarında lehimli oluyor fan ona dikkat etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 18 Haziran 2008; 23:03:35 >

Core2Duo E4500 // gigabyte 945p-s3 // 2gb Kingston 667mhz // Palit 8600gt sonic+ // 160+250gb seagate sata 2 // Asus 350 watt // LG 1760tr-bf // Logitech x-230 // A4 tech X7 Gamer //
Xenom

18 Haziran 2008; 23:46:22 

teşekkürler. Dediğiniz gibi Fanları tutmadıgımdan çok döndüüler üstelik kimiside dogal olarak ters yöne döndü. O yüzden sanırım böyle bi sorun oldu. Az önce kasanın fanlarından birini çıkardım ses nerdeyse gitti. Ses psudan degil onun hemen altındaki fandan geliyorumuş. psuda bi sorun yok gibi şimdilik ama bi şey dikkatimi çekti o eskidende oluyomuydu bilemedim size sorayım.

bilgisayar kapandıktan sonra psu az da olsa dönüyor çok hafifde olsa. dıarıyada hafif bi hava üflüyor. Bu normalmi bilgisayarı kapatmışım ama hala devam ediyor az üflemeye. Güç kayynagını kapatıp açınca duruyor anca
revenger11

19 Haziran 2008; 14:42:42 

bazı powerlar, kapandıktan sonra komponentler iyice soğusun diye fanını bir süre daha çalışmaya devam ettirebilior (bknz glacial power), o tip bir özelligi olsa gerek sizin psu nunda.

bu bi sorun degil aksine iyi birseydir

Core2Duo E4500 // gigabyte 945p-s3 // 2gb Kingston 667mhz // Palit 8600gt sonic+ // 160+250gb seagate sata 2 // Asus 350 watt // LG 1760tr-bf // Logitech x-230 // A4 tech X7 Gamer //
Zaba

19 Haziran 2008; 18:22:37 

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

bazı powerlar, kapandıktan sonra komponentler iyice soğusun diye fanını bir süre daha çalışmaya devam ettirebilior (bknz glacial power), o tip bir özelligi olsa gerek sizin psu nunda.

bu bi sorun degil aksine iyi birseydir

Ben de bilgisayarım geç kapanıyor diye sinir oluyordum

Confusion

19 Haziran 2008; 18:39:30 

fan ı uygun bi fanla değiştirmekte yarar var hatta kaliteli bi 8-12cm fan taksanız eskisine göre daha faydalı bile olabilir

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Güç Kaynağına Hava Bastım Şimdi Çok Ses Var Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.
Intel SantaRosa video inceleme
Intel in yeni dizüstü platformu Santa Rosa ve Monster T73FL901 mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç