Daha önceki senelerde kulaktan dolma bilgilerle evime 2 ayrı marka klima almıştım. İlk defa bir forumu araştırarak okuyarak bir klima aldım evime. Buradan yardımları dokunan başta albani olmak üzere tüm forumdaşlara teşekkür ederim. İyiki yeğeni bu klimaya sahipmiş. Bizede vesile oldu.
Forumdan okuduğum kadarıyla son dönemde bu klimayı taktıran birçok arkadaş var. Buradan deneyimlerimizi, fiyatlarını, mennuniyetlerimizi ve sıkıntılarımızı paylaşabiliriz.
Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister klima bahane...
Mitsibushi kullanmam herhalde bir kahveni icmeme engel teskil etmez:))
Fujitsi kullanicilarina verimli ve paylasimci konular dilerim yeniliklerden bizi de haberdar etmeniz dileklerimle.
quote:
Orjinalden alıntı: ysaglam
Sevgili Dostlar,
Daha önceki senelerde kulaktan dolma bilgilerle evime 2 ayrı marka klima almıştım. İlk defa bir forumu araştırarak okuyarak bir klima aldım evime. Buradan yardımları dokunan başta albani olmak üzere tüm forumdaşlara teşekkür ederim. İyiki yeğeni bu klimaya sahipmiş. Bizede vesile oldu.
Forumdan okuduğum kadarıyla son dönemde bu klimayı taktıran birçok arkadaş var. Buradan deneyimlerimizi, fiyatlarını, mennuniyetlerimizi ve sıkıntılarımızı paylaşabiliriz.
Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister klima bahane...
Forumdaşlarımızın işte böyle güzel aktivitelere ihtiyacı var. Hep takım tutar gibi birbirimizi azarlamak yerine dostluk havası içinde deneyim ve bilgi paylaşımı yapmalıyız. Hayırlı olsun arkadaşım. Bu arada bu yeni modeli yazan arkadaş ürün hakkında bilgi verir mi ?