Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Kablolar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_asparagas_
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

18 Haziran 2008; 21:04:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evt arkadaşlar bu kablolar çok görüntü kirliliği yaratıyor..odanın her yerine dolaşıyorlar siz nasıl çare buluyorsunuz?
yhtalp

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 22:23:40 

fosforlu yay gibi bişe var dosttum ben ondan kullanıorum böle toka gibi onları bağlıo

ahmcol

18 Haziran 2008; 22:45:32 

geçen gün bir tanıdığımızın kabloları kağıt koli bandıyla yere yapıştırdığını gördüm, güzel bir görüntü değildi ama kablolara takılma durumunu ortadan kaldırıyor.

www.ahmcol.com
Est Sularus Oth Mithas
cayd

18 Haziran 2008; 22:50:36 

bende bi ara elim değerse süpürgeliklere sonradan iz bırakmayacak bir şeyle yapıştırmayı düşünüyorum. sağlam tutan ve iz bırakmayan uygun bi ürün bilen varsa çok makbule geçer.

AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Haziran 2008; 0:40:31 

benim kablolar duvarın arkasından gidiyor
böylece hiç bir yerde kablo görünmüyor

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
ufukman

19 Haziran 2008; 12:03:22 

ben evi laminat parke yaptırdığımda soketli süpürgelik taktırdım.. benim gibi elektronik çılgının ileride sürekli kablo kirliliği yapacağını bildiğim için.
şuan tv nin arkasından kablo toplayıcı spiralle bir arada duruyor anten, hop kabloları, telefon vs. da süpürgeliğin içine döşeyip üzerini kapatıyorum. soketli olduğu için çok pratik doğal ahşap standart parke süpürgeliği, içine ekstra kanal ve soket yapmışlar. plastik kanallardan değil.
kudretturk

19 Haziran 2008; 15:05:14 

Ben evi aldıktan sonra salondaki ahsap parkelerin bir kısmını söktürerek salonun tam ortasina gerekli olan tüm kablolari geçirdim. buraya 1 adet balkondaki çanaktan (dg+ için kullaniyorum) , 1 adet kablo tv, bir adet diger balkondaki canaktan (ileride normal uydu yada dmart icin kullanirim diye ayri bir anten kablosu) elektrik, arka hoperlorler icin ses kablolari geliyor. Sonra tam bunlarin cikiş noktasina paslanmaz çelikten bir direk koydurdum tavana kadar (hani su striptiz barlardakinden ). bu kablolarin diregin icinden cikmasi icin bir delik var. bu deligi icine alacak sekilde direkte asili duran ahsap bir modul yaptırdım. lcd yi buna asiyorum. bu molulde altta 2 tane raf var. üsttekinde ses icin left right center hoperlorler alttakine ise digi ps3 dvd amfi falan duruyor. bu direk kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. (su anda sub yerde oldugundan 2. turu atamiyoruz o kadar, ama onuda bu hafta icinde moduldeki degisiklikle cozecem insallah) boylece yemek masasina gectigimde yada salonun kütüphane kismina, istedigim tarafa dogru cevirip izleme imkanim oluyor. odanin hic bir yerinde kablo görünmüyor. Biraz pahali bir çözüm ama gerçekten her gelenin hayran kaldigi ve hic bir yerde görmedigim bir sistem oldu. Merak eden olursa foto ekleyebilirim.

Bu salondaki çözümümdü. Çalışma odamda ise masanin üstüne dip tarafa masayla ayni renkte ve ayni boyda 30 cm genisliginde bir ahsam aldim (masayi delmemek icin). bunu masanin en arka kismina koydum. üstene yine en geriye ayni renkte 5 cm genisliginde kablo kanali monte ettim. ön tarafina harici disklerimi, hoperlorleri falan yerlestirdim. yandan delikler acarak tüm kablolari kablo kanalinin icinden gecirdim. bu çözümde harika oldu. görünürde hic kablo kalmadi.

Bonaventure

19 Haziran 2008; 17:06:34 

bende tv ünitesi var. baya kastım bu olaya. herkese tavsiye ederim. tek kablo görünmüyor.

atropin2006

19 Haziran 2008; 20:48:46 

salondaki çözümünü bir kaç fotoyla bizimle paylaşabilirmisin.
quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

Ben evi aldıktan sonra salondaki ahsap parkelerin bir kısmını söktürerek salonun tam ortasina gerekli olan tüm kablolari geçirdim. buraya 1 adet balkondaki çanaktan (dg+ için kullaniyorum) , 1 adet kablo tv, bir adet diger balkondaki canaktan (ileride normal uydu yada dmart icin kullanirim diye ayri bir anten kablosu) elektrik, arka hoperlorler icin ses kablolari geliyor. Sonra tam bunlarin cikiş noktasina paslanmaz çelikten bir direk koydurdum tavana kadar (hani su striptiz barlardakinden ). bu kablolarin diregin icinden cikmasi icin bir delik var. bu deligi icine alacak sekilde direkte asili duran ahsap bir modul yaptırdım. lcd yi buna asiyorum. bu molulde altta 2 tane raf var. üsttekinde ses icin left right center hoperlorler alttakine ise digi ps3 dvd amfi falan duruyor. bu direk kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. (su anda sub yerde oldugundan 2. turu atamiyoruz o kadar, ama onuda bu hafta icinde moduldeki degisiklikle cozecem insallah) boylece yemek masasina gectigimde yada salonun kütüphane kismina, istedigim tarafa dogru cevirip izleme imkanim oluyor. odanin hic bir yerinde kablo görünmüyor. Biraz pahali bir çözüm ama gerçekten her gelenin hayran kaldigi ve hic bir yerde görmedigim bir sistem oldu. Merak eden olursa foto ekleyebilirim.

Bu salondaki çözümümdü. Çalışma odamda ise masanin üstüne dip tarafa masayla ayni renkte ve ayni boyda 30 cm genisliginde bir ahsam aldim (masayi delmemek icin). bunu masanin en arka kismina koydum. üstene yine en geriye ayni renkte 5 cm genisliginde kablo kanali monte ettim. ön tarafina harici disklerimi, hoperlorleri falan yerlestirdim. yandan delikler acarak tüm kablolari kablo kanalinin icinden gecirdim. bu çözümde harika oldu. görünürde hic kablo kalmadi.

Sony str-de598/Sony ss-fcr6000/Pioneer sw-110s/ Saba divx
antaios

19 Haziran 2008; 22:34:13 

quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

fotoğraf koyarsanız iyi olur hakkaten ya. merak ettim bayağa. anlattığınınız kadarıyla güzel bişey gibi sanki :)

PSN: soylemez
_asparagas_
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

19 Haziran 2008; 22:58:02 

quote:

Orjinalden alıntı: cayd

bende bi ara elim değerse süpürgeliklere sonradan iz bırakmayacak bir şeyle yapıştırmayı düşünüyorum. sağlam tutan ve iz bırakmayan uygun bi ürün bilen varsa çok makbule geçer.

aklıma silikon ve silikon tabancası geliyor benim
kralkobra_kralkobra

20 Haziran 2008; 1:07:32 

özellikle benim oda meşur bu konuda artık kablolara takılmıyım diye halının altına sıkıştırıyorum
elektronıkuzman

20 Haziran 2008; 2:31:06