Şimdi Ara

MITSIBISHI MSZ GC 35VA ve MSH GA 25VB MONTAJ RESIMLERI ve PERFORMANS DEGERLENDIRMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun arastirmalar sonucunda yaklasik 3 hafta önce MSZ GC35 ve MSH GA25VA modeli klimalari tam anlamiyla kullanmaya basladim. Tam anlamiyla diyorum cunki GC35 inverterli klimayi 2 haftadir kullaniyorum fakat MSH GA25 klasik klimanin tam anlamiyla elektrik isleri 3 gun once bitti ve Inverter ile Klasik klimayida karsilastirma sansim oldu. Belki Mitsibushi belkide inverter yada klasik klima alacaklara bir olcu olur.

Kulanilan Elemanlar
    1 adete MSZ GC 35 inverter klima, 1 adet MSH GA 25 klasik klima, 1 adet B10 A sigorta( Inverterli klima icin), 1 adet C10 A sigorta( Klasik klima icin) ve her iki klima icinde ayri ayri cekilmis 3*2.5 mm2 kesitinde kablo.

MITSIBISHI MSZ GC 35VA ve MSH GA 25VB MONTAJ RESIMLERI ve PERFORMANS DEGERLENDIRMESI

• bir sorun oldu diger resimleri koyamadim. Burda deligi ben kapattirmadim sonradan elektrik kablosu gecirdim.

• Dis unite balkona monte edildi saglam olmasina ragmen alt cadde cok islek duserse filan diye aklima geliyor elimle ara sira yoluyorum saglammi diye elimde olmadan

• Dis unitenin vidalanmasi duvar balkon duvari yani tek tugla ve uzerinde cimento var ben vidalara pek guvenmedigim duvarin icinden cikan cift tarafli bir adette kendim sonsuz civata attim

• Burasida evin icine girisi aslinda orta bir yere gelmesi en idealiydi ama perfromans olarak cok etkilenmiyecegini dusunerek hemen girise monte edip duvar kirma olayina girmedim yaklasik 20 cm lik bir boru var onuda perde kapatiyor

• Buda Klasik MSH GA25 klasik klima

• klima budur işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik klimanin dis unitesi klasik klimanin yeri ve kondugu nokta daha elverisliydi.

• Bu da kumandasi her iki klimaninda kumandasi ayni sayilir ama bir birlerini calistirmiyor.

Goruslerime gelince Ozellikle MSZ GC35 inverterli klimayi yaklasik 2 haftadan fazla kullandim ev en ust kat ve her an gune altinda ustu teras kat dolayisiyla cok sicak oluyor ornek olarak icerisi 30 derece iken klima calismaya basliyor ve cok kisa sure de iceriyi ferahlatiyor. Ses olayi maxsimum seviyede calisirsa duyuluyor ama hedef dereceye ulasinca yada yaklasinca inverter ozellginden dolayi yavas calisiyor kompresorun hizi dusuyor biraz iddali olcak ama calistigini uzerindeki yesi led den anliyorum bu arada ev yol kenarinda belki gurultunun de etkisi vardir. Soguturken gercekten sanki sicak bir havada yuksek bir yerden sanki toz zerreceikler halinde buz parcalari dusuyor hissi veriyor. Kisacasi su ana kadar Inverterli klima beni son derece memnun etti tabii isitma performansini denemedim elektrik faturasinada fazla yuk getirmes ise cok iyi is olacak. MSZ GC 35 klima 12000 btu olup 24 m2 lik bir alanda cok nefis verim veriyor yani fazlasiyla yetiyor.

Klasik klima MSH GA 25 ise bana daha cok havayi ufle yapiyor gibi geliyor yani daha cok vantilator hissi verdi yaklasik 12 m2 lik bir alanda calisiyor ama sogutma ve konforu kesinlikle inverterli klima kadar degil tabii bide ses olayi onda daha cok hissediliyor ama soguk havayi üfleme olarak cok iyi gorunuyor zaten uzun mesafeli alanlar icin daha cok oneriliyor. Ben bunu cati kati icin aldim.

Klimalar GC35 PESİN 1800 YTL Klasik klima GA25 ise pesin 900 ytl ama ben klasik klimada GA 25 icin 900 ytl ye anlasmistim ellerinde olmadigi icin bana GA 25 gonderdiler ayni paraya.

Montaji Klima plus in yetkili bayii TEK klima yapti ev hic pislenmedi zaten kirma olayi olmadi temiz calistilar iki klimayi yaklasik 5 saatte 2 ki monte etti. Deneme amacli calistirdilar elektrige karismiyorlar sonradan ben cektim elektrigi.

Ve son olarak Klasik mi Inverter mu diye soran arkadaslara kesinlikle inverter klima derim. Mitsibushi elektrik ise gercekten beni con derece memnun etti su ana kadar insallah sorun cikartmaz.

• işlek cadde üzerine monte ettirdiğin klimanın ayaklarının tekine 4 vida çakmışlar galiba resimde öyle görünüyor öyle ie korkma , bende monte ettirirken baya dedim sağlam olsun diye adam 4 er vida taktı zemin müsayitti ayaklarıyla üstüne çıktı kolların iki zıpladı yeterince sağlam olmuşmu abi dedi sağlamda sen kıracan birazdan dedim adam güldü yok abi sende çıksan ikimizide taşır dedi
  • Hunter
    Bende dedim bak aklima cihaz asagiya filan duser sonra ayikla pirincin tasini. Onlarda abi korkma uzerine cik zipla dediler ben daha cok tutturulan profil den korkuyorum hani su asagidan 2 ser somun vida ile bir birine tutturlan kisim hani deliklerden kopma filan gelir diye. Cunki o proriller bana biraz sert gelmiyor gerci her tarafta boyle ama iste aklima geliyor. Aslinda 4 vida yoktu birinde 3 adet digerinde 2 adet vardi sonra ben icten delerek uzun tij seklinde sonsuz vidalama attim yani bir ucunda icerde.
  • yok zannetmiyorum o kısımlar baya mukavim
  • zaten butun klimalarda dis uniteler bu sekilde monte ediliyor dis unite 31 kg agirliga sahip daha buyuk ve agir dis unitelerde farkli montaj ugulaniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.