selamlar yaklasık 1 hafta sonra yenii bir pc alcam 2gb rami ve cıft cekırdek ıslemcısı olcak ama ekran kartı konusunda kararsızım atiler cok hosuma gidior gerek kartın dıs gorunumu gerekse performansı bakımından aslında 8800gt calibre flan dusunuyordum ama ati redaon hd 3870 ile arasında cok fark varmıdır 3870 nasıl bir karttır lutfen yardımcı olun
bekleyebilirsen şuan bişey alma yeni seriler stoklara girmeye başladı oyun yok zaten piyasada ama beklemeyeceksen 8800gt calibre al 3870 ile arasında oyunlarda oldkça performasn farkı var. ama illa ati dersen his hd3870 iceq3 turbo dan başka bişi alma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoMinicSS -- 18 Haziran 2008; 21:11:29 >
335 YTL 4850 8800 yanında halt yemiş topu topu bir hafta bekle
eminmiyiz o fiyata olduguna hem 8800 gt den iyi olduğunu bana testlerle gosterebılırsen cok sevınırım
türkiye pazarına 229$ + KDV den gireceği gelen bilgiler arasında hem şu var diyelimki biraz pahalı geldi veya testlerde 8800 ü geçemedi bi zararın olmaz 8800 ü şu an olduğundan daha da ucuza alırsın ama beklemeden gider 8800 GT alırsın sonra geçer bu kart onu dövünür durursun
335 YTL 4850 8800 yanında halt yemiş topu topu bir hafta bekle
eminmiyiz o fiyata olduguna hem 8800 gt den iyi olduğunu bana testlerle gosterebılırsen cok sevınırım
türkiye pazarına 229$ + KDV den gireceği gelen bilgiler arasında hem şu var diyelimki biraz pahalı geldi veya testlerde 8800 ü geçemedi bi zararın olmaz 8800 ü şu an olduğundan daha da ucuza alırsın ama beklemeden gider 8800 GT alırsın sonra geçer bu kart onu dövünür durursun
haklısınızda nekadar beklicemki en fazla 1 hafta bekleyebılırım uzgunum ama nedense atiler hep daha çekici geliyor bana bu arada 3870x2 nin fiyat ve performans ı nasıl acaba cok soru sordum ama
en az 450 öneriliyor ama sen gene 500 kullan ama bilgisayarcılardan alırsan gerçek olmayabilir sağlam yerden al mesela High Power 560 W ileriye dönük işini çok rahat görecektir.