ASUS AMD M3A AMD 770 DDR2 Ses-GLan 16X 940p Bu anakart phenom 9850 ve ASUS 1 GB 8800GT için yeterlimidir?Sorun yaşıyorumda sistemim :
400W powerim var thermaltake,işlemcim masaüstünde 58-60 derece ve oyunlarda kasılıyo PC Grid ve Crysis var PC mde ikisinide doğru düzgün oynayamıyorum...anakart iadesi için 15 gün kaldı..Donma ve kasılmalardan bıktım
ASUS AMD M2NSLI-DLX NF570 DDR2 Ses-Glan 16X 940p Bu anakartı M3A yerine almayı düşünüyorum ne dersiniz..Bu sorunlardan kurtulmam için ne yapmalıyım..?
Zaten anakartın ethernet sorunuda var...Güncel driverini yükleyince gidiyor..
anakarttan dır bende de aynı sorun war çünkü çok ısınıyor masa üstünde 57 - 63 arasında oyun oynarken ise 71 e vurduruyorum... 75+ olunca zaten pc kilitleniyor ondan dolayı adam gibi oyun oynayamıyorum bence GİGABYTE P35-DS3R 2.1 rev al bilgisayarcıda çalışıyorum bu anakartı genelde oyun bilgisayarları için kullanıyoruz şimdiye kadar bi şikayet gelmedi adam oyun oynuyor , msn de wep cam açıyor , müzik dinliyor oyunda KNİGHT ONLİNE YADA SİLK ROAD hiç bir sorun çıkartmıyor tavsiye ederim....
anakarttan dır bende de aynı sorun war çünkü çok ısınıyor masa üstünde 57 - 63 arasında oyun oynarken ise 71 e vurduruyorum... 75+ olunca zaten pc kilitleniyor ondan dolayı adam gibi oyun oynayamıyorum bence GİGABYTE P35-DS3R 2.1 rev al bilgisayarcıda çalışıyorum bu anakartı genelde oyun bilgisayarları için kullanıyoruz şimdiye kadar bi şikayet gelmedi adam oyun oynuyor , msn de wep cam açıyor , müzik dinliyor oyunda KNİGHT ONLİNE YADA SİLK ROAD hiç bir sorun çıkartmıyor tavsiye ederim....
benim işlemci phenom AMD anakartlardan bi tavsiyeniz var mı?