Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar bi yardım edin!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Arkadaşlar bi yardım edin! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
minmaster

18 Haziran 2008; 20:05:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ASUS AMD M3A AMD 770 DDR2 Ses-GLan 16X 940p Bu anakart phenom 9850 ve ASUS 1 GB 8800GT için yeterlimidir?Sorun yaşıyorumda sistemim :

400W powerim var thermaltake,işlemcim masaüstünde 58-60 derece ve oyunlarda kasılıyo PC Grid ve Crysis var PC mde ikisinide doğru düzgün oynayamıyorum...anakart iadesi için 15 gün kaldı..Donma ve kasılmalardan bıktım

ASUS AMD M2NSLI-DLX NF570 DDR2 Ses-Glan 16X 940p Bu anakartı M3A yerine almayı düşünüyorum ne dersiniz..Bu sorunlardan kurtulmam için ne yapmalıyım..?

Zaten anakartın ethernet sorunuda var...Güncel driverini yükleyince gidiyor..

Sizce sorun Power da mı ,yoksa anakarttamı?

ASUS M3A 770 - AMD Phenom 9850 BE 2.5 (Default) - 1 GB ASUS 8800GT - 1x4 GB Kingston DDR2 800 MHZ Ram - 500 GB Seagate 32 MB NCQ Sata2 - Tagan 2 Force 600W - Thermaltake RS 101 Wing
-----------------------------------------------------------
Portechine

18 Haziran 2008; 21:59:21 

anakarttan dır bende de aynı sorun war çünkü çok ısınıyor masa üstünde 57 - 63 arasında oyun oynarken ise 71 e vurduruyorum... 75+ olunca zaten pc kilitleniyor ondan dolayı adam gibi oyun oynayamıyorum bence GİGABYTE P35-DS3R 2.1 rev al bilgisayarcıda çalışıyorum bu anakartı genelde oyun bilgisayarları için kullanıyoruz şimdiye kadar bi şikayet gelmedi adam oyun oynuyor , msn de wep cam açıyor , müzik dinliyor oyunda KNİGHT ONLİNE YADA SİLK ROAD hiç bir sorun çıkartmıyor tavsiye ederim....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
minmaster

18 Haziran 2008; 23:35:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Portechine

anakarttan dır bende de aynı sorun war çünkü çok ısınıyor masa üstünde 57 - 63 arasında oyun oynarken ise 71 e vurduruyorum... 75+ olunca zaten pc kilitleniyor ondan dolayı adam gibi oyun oynayamıyorum bence GİGABYTE P35-DS3R 2.1 rev al bilgisayarcıda çalışıyorum bu anakartı genelde oyun bilgisayarları için kullanıyoruz şimdiye kadar bi şikayet gelmedi adam oyun oynuyor , msn de wep cam açıyor , müzik dinliyor oyunda KNİGHT ONLİNE YADA SİLK ROAD hiç bir sorun çıkartmıyor tavsiye ederim....

benim işlemci phenom AMD anakartlardan bi tavsiyeniz var mı?

ASUS M3A 770 - AMD Phenom 9850 BE 2.5 (Default) - 1 GB ASUS 8800GT - 1x4 GB Kingston DDR2 800 MHZ Ram - 500 GB Seagate 32 MB NCQ Sata2 - Tagan 2 Force 600W - Thermaltake RS 101 Wing
-----------------------------------------------------------
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Arkadaşlar bi yardım edin! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arctic Cooling Accelero ekran
Arctic Coolingin pasif ekran kartı soğutma çözümü
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar