Şimdi Ara

Western Digital'den My Book Mirror Edition serisi harici depolama çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Western Digital'den My Book Mirror Edition serisi harici depolama çözümleri


    Hazırladığı depolama çözümleri ile sektörün lider üreticilerinden biri olan Western Digital, My Book serisi harici depolama çözümlerini genişletiyor. Firma My Book Mirror Edition adını verdiği yeni çözümlerini duyurdu. Veri yedekleme odaklı hazırlanan yeni serinin 1TB ve 2TB kapasiteli iki farklı modeli bulunuyor. USB 2.0 arayüzünü kullanan yeni My Book Mirror Edition serisi yeni harici depolama çözümleri kullanıcıların ihtiyaçlarına göre RAID 0 veya RAID 1 konfigürasyonuna da olanak tanıyor. Çift sürücülü yeni harici depolama sistemleri veri güvenliği ve içerik yedekleme yeteneklerinin yanı sıra enerji tasarrufu ile de dikkat çekiyor. Zira GreenPower serisi sabit diskler ile gelen yeni serinin %33ê varan da güç tüketimini azaltabildiği ifade ediliyor. 3 yıllık garanti süresi ile kullanıma sunulacak olan yeni seri dahilindeki modellerin yurt dışı satış fiyatları ise kapasitesine göre yaklaşık 290$ ve 550$ olacak.







  • aynı fiyata Türkiye ye de girse bari... Ama nerede....
  • Sanırım yine açma kapama düğmesi yok..Ben bunun bir alt serisini kullanıyorum önünde sarı yuvarlak ışık olanlardan 500 gb..O kadar saçma ki..Tam dosya atacam uyku moduna geçiyo zırrrr..Bu sefer ben tıklayınca yine açılıyor zırrrr..Aradan geçiyor 10-15 sn..Basit bir açma kapama düğmesi koysalar olmazdı sanki..Düğmeli olanlarda da neden fiyat farkı oluyor ne kadar maliyeti var ki ?
  • düğmesiz olurmu ne saçma
  • Açma kapama düğmesi arkada bu versiyonlarda.
  • vay be 1ve 2 TB olayı başladı bakalım ne kadara kadar cıkacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: max975

    vay be 1ve 2 TB olayı başladı bakalım ne kadara kadar cıkacak



    Bu üründe önemli olan 1 veya 2 TB olması değil, Raid1 yaparak disklerden biri yansa bile veri güvenliği sağlaması. Çünkü ürünün içinde 2 disk var.
  • O da mantıklı değil ki..Herkesin masası böyle yayla gibi değilki..Bazen tam arkada duvar oluyor elimizi o araya mı sokacaz..Gidin bir tane hdd alın birde boş kutu kendiniz oluşturun ya bunlara bi ton para bayılmayın..En güzeli..

    quote:

    Orjinalden alıntı: dmxerkan

    Açma kapama düğmesi arkada bu versiyonlarda.
  • BEnde de onunde kocaman dugme olanlardan var. Devasa dokunmatik dugme koymuslar. Masada duruyor birsey kopyaliyorum, o sirada elim yanlislikla degiyor. Kapatiyor kendini, download vs. heba oluyor. Kocaman dugmenin ne isi var o kadar buyuk onunde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.