video kameralar konusunda oldukça cahil birisi olarak sony marka bir dvd kamera almak istiyorum ancak hangi modelini alacağım konusunda tereddütte kaldım , zira sony nin 4-5 tane kadar dvd kamera modeli var ancak özelliklerinin ne işe yaradığını tam olarak bilmediğimden hangi modeli alacağım konusunda karar veremiyorum
Kararsız kaldığın diğer modellerin hangileri olduğunu söylersen kıyaslama yapabiliriz ama sorduğun şey bu modelinin alınırlığı var mı ise,evet fiyat/performans üst düzey bi modeldir ve kesinlikle tavsiye ederim..Carl Zeiss Vario Tessar 1.8' lens faktörünün yanı sıra 4 GB dahili hafıza olması en büyük artılarındandır..menü içerisinde bionz işlemciyi eski modellere göre değiştirerek bi kaç artı daha eklediler ki çok kullanışlı bir hale geldi,eğer istersen bunların ne olduğuna dair de bilgi verebilirim.kısaca al ve tepe tepe kullan
öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim başta da belirtiğim gibi kameralar konusunda oldukça cahilim o nedenle bir web sitesine girip ürün karşılaştırması yapsam dahi söz konusu özelliklerin ne olduğunu tam olaak bilmediğimden karar vermekte zorlanıyorum, size sorduğum ürünü sony.com.tr de ve çeşitli sitelerde araştırma yaptıktan sonra işime yarayabileceğini düşünerek sizlerden fikir almak istedim ancak burada benim için en büyük kıstas ne yazık ki fiyatı oldu çünkü kamera için düşündüğüm miktar olan 1000 YTL civarındaki paraya göre bir cihaz araştırmak durumunda kaldım ancak sizlerde biliyorsunuz ki her zaman yüksek fiyat = yüksek performans olmuyor o nedenle de bilgi sahibi kişilerden fikir almak istedim sonuç olarak 1000 ytl civarı SONY marka bir kamera alacağım eğer siz benim yerimde olsaydınız ne alırdınız? ayrıca tavsiye edeceğiniz ürünün özellikleri hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum,
SONY DCR-DVD410E modelini aldım dün. Ürün henüz elime geçmediği için detaylı bilgi veremeyeceğim. Ancak HDD modellerdense DVDli bir model tercih ettim, filmi çek bilgisayara aktar, sonra tekrar dvdye yazma olayı olmasın diye. Bahsettiğim üründe 8 gb dahili bellek mevcut, filmleri buraya çekip daha sonra direk kamera üzerinden dvdye aktarmak daha kolayıma gelecek. Arçelik bayisinden aldım, öğrendiğim kadarıyla Arçelik'te satılan Sony'ler Japonya imalatı.