Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Projeksiyonda BENQ VE SANYO arasındayım yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Projeksiyonda BENQ VE SANYO arasındayım yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sado77

18 Haziran 2008; 18:53:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar

İki tane model üzerinde durdum, görüp kullandiğimdan değil nette okudğum ve fiyatlarına göre...

BENQ MP611 DLP PROJEKSİYON ( 802 YTL )
http://www.istanbulbilisim.com.tr/BENQ_MP611-DLP-PROJEKSIYON%2C1549.html?ref=akakce&v=1.59.9

SANYO PDG-DSU20 DLP PROJEKSİYON (675 YTL )
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PDG-DSU20-DLP-PROJEKSIYON%2C3284.html?ref=akakce&v=0.83.9

Elbette pahalı olan belki daha iyidir fakat bütçem sınırlı, yinede fiyat/permormans acisindan en iyisi hangisi olur. her türlü amaç için kullanilcak yeri gelir ayda 6-7 saat tv ve 6-7 tane film izlerim veya sunumlardada kullanabilirim..
hangisi dersiniz..... acilen lutfen... pazara kadar almayi dusunuyorumda

Saygılarımla

Msn : sado_77[@]hotmail.com
BiLGiMeRKeZi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Haziran 2008; 17:37:35 

Selam arkadaşım açıkça konuşmak gerekirse mp611 in görüntüsünü görmedim fakat dsu20 nin görüntüsünü gördüm ve kalite olarak çözünürlüğüne bakarsan gayet güzeldi... zaten diğeri ansi olarak daha yüksek oda benim fikrimce çözünürlük düşük oldupu için ansinin yüksek olması renklerde patlatma yapabilir buda iyi bir göüntü oluşturmaz.... Bence DSU20 üzerinde dur....
Striker10

19 Haziran 2008; 22:44:22 

Biraz alakasız olacak ama bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim. SANYO PDG-DSU20 bilgisayara bağlıyken .mkv uzantılı 720p ve 1080p filmleri gösterebiliyormu acaba? gösterebiliorsa almayı düşünüyorum da.

Riazor

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 0:23:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Striker10

Biraz alakasız olacak ama bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim. SANYO PDG-DSU20 bilgisayara bağlıyken .mkv uzantılı 720p ve 1080p filmleri gösterebiliyormu acaba? gösterebiliorsa almayı düşünüyorum da.

1080p Full hd sinyalidir pek iyi randıman alabileceğini söyleyemem 1080i izleyebilirsin ama mkv 720p olanları rahat izlersin hiç kafana takma.ben ask proxima diye bir marka ile izliyordum kaldı ki sanyo-dsu 20'den çok daha kötüdür,onun için rahatlıkla tercih edebilirsin.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Projeksiyonda BENQ VE SANYO arasındayım yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Toshiba Dizüstü Standı
Compex 2007 : Toshiba Dizüstü ve Projeksiyon Standı Röportajı
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç