Elbette pahalı olan belki daha iyidir fakat bütçem sınırlı, yinede fiyat/permormans acisindan en iyisi hangisi olur. her türlü amaç için kullanilcak yeri gelir ayda 6-7 saat tv ve 6-7 tane film izlerim veya sunumlardada kullanabilirim.. hangisi dersiniz..... acilen lutfen... pazara kadar almayi dusunuyorumda
Selam arkadaşım açıkça konuşmak gerekirse mp611 in görüntüsünü görmedim fakat dsu20 nin görüntüsünü gördüm ve kalite olarak çözünürlüğüne bakarsan gayet güzeldi... zaten diğeri ansi olarak daha yüksek oda benim fikrimce çözünürlük düşük oldupu için ansinin yüksek olması renklerde patlatma yapabilir buda iyi bir göüntü oluşturmaz.... Bence DSU20 üzerinde dur....
Biraz alakasız olacak ama bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim. SANYO PDG-DSU20 bilgisayara bağlıyken .mkv uzantılı 720p ve 1080p filmleri gösterebiliyormu acaba? gösterebiliorsa almayı düşünüyorum da.
Biraz alakasız olacak ama bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim. SANYO PDG-DSU20 bilgisayara bağlıyken .mkv uzantılı 720p ve 1080p filmleri gösterebiliyormu acaba? gösterebiliorsa almayı düşünüyorum da.
1080p Full hd sinyalidir pek iyi randıman alabileceğini söyleyemem 1080i izleyebilirsin ama mkv 720p olanları rahat izlersin hiç kafana takma.ben ask proxima diye bir marka ile izliyordum kaldı ki sanyo-dsu 20'den çok daha kötüdür,onun için rahatlıkla tercih edebilirsin.