Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
anakart tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> anakart tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ucarahmet

18 Haziran 2008; 17:40:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

leadtek winfast ekran kartım var (modeli aklımda değil)
1.7 ghz celeron işlemci (gerekirse değiştirelibilir)

en fazla 150 ytl çıkabilirim bu bütçe ile bana intel destekleyen bir anakart önerebilir misiniz?

Anakart aramamın sebebi bizim 6 yıllık emektar artık teklemeye başladı windows açılırken 15 dk falan takılıyor ondan sonra açılıyor işlem yaparken falan da 10 sn falan bekletiyor bazenleri o yüzden sanırım artık pci veriyolunda aktarım tam randımanlı değil ben de değiştirmeye karar verdim yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.

SysEdit

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 18:00:33 

Bence harddiski değiştir anakartında sorun olduğunu sanmıyorum...

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
ucarahmet

18 Haziran 2008; 19:17:40 

bios hard diski sorunsuz görüyor, fakat bir süredir windowsu açmaya çalışırken pci.sys dosyasına erişelemediği şeklinde bir hata mesajı veriyordu. ubuntu ile açmayı denedim ubuntunun daha kernel yüklemesi aşamasında sorun yaşadı yani yine hard diske erişemedi sanırsam.
birkaç saat sonra da anlamadığım bir biçimde görüntü kayboldu, artık monitöre hiçbir görüntü gelmiyor, bilgisayar açılıyor kendi kendine sürekli meşgul görünüyor hard disk ışığı hiç sönmüyor ama birşey olduğu da yok. sorunumun muhtemel nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok minnettar kalırım.

ucarahmet

19 Haziran 2008; 13:35:19 

umutsuzca denemelerimden birinde tüm donanımı çıkarıp tekrar taktım ve sorun çözüldü
hatta eskisinden de hızlı çalışmaya başladı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> anakart tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir