en fazla 150 ytl çıkabilirim bu bütçe ile bana intel destekleyen bir anakart önerebilir misiniz?
Anakart aramamın sebebi bizim 6 yıllık emektar artık teklemeye başladı windows açılırken 15 dk falan takılıyor ondan sonra açılıyor işlem yaparken falan da 10 sn falan bekletiyor bazenleri o yüzden sanırım artık pci veriyolunda aktarım tam randımanlı değil ben de değiştirmeye karar verdim yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.
bios hard diski sorunsuz görüyor, fakat bir süredir windowsu açmaya çalışırken pci.sys dosyasına erişelemediği şeklinde bir hata mesajı veriyordu. ubuntu ile açmayı denedim ubuntunun daha kernel yüklemesi aşamasında sorun yaşadı yani yine hard diske erişemedi sanırsam. birkaç saat sonra da anlamadığım bir biçimde görüntü kayboldu, artık monitöre hiçbir görüntü gelmiyor, bilgisayar açılıyor kendi kendine sürekli meşgul görünüyor hard disk ışığı hiç sönmüyor ama birşey olduğu da yok. sorunumun muhtemel nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok minnettar kalırım.