XP SP3 altinda iki sikayetim var. Birincisi ben bookmarklari "bookmarks toolbar"dan kullanirim sitenin faviconunu surukleyip toolbardaki klasore birakmak acayip zor ve asap bozucu bir hale gelmis nedense. Mecburen yildiza tiklayarak atiyorum bookmarki. Ikincisi ise bazi flash yogun sitelerde acayip agirlasabiliyor. Bunda da ff'e mi flash'a mi kizacagimi bilemiyorum bir gun toptan bloklicam flashi bu seferde gezecek site kalmicak, hakikaten gereksiz flash kullanimindan (%90'i gereksiz) nefret ediyorum. Ubuntu 8.04 altinda daha memnunum, bahsettigim bookmarks toolbar sorunu yok. Flash kasilmalari daha az ancak bazi flash videolari akici degil. Ayrica iki sistemde de bazi hover menulerin flashin arkasinda kalmasi sorunu devam ediyor. Ozetle sikayetlerim genelde igrendiim Flash ile ilgili.
bennefret eder oldum firefoxtan. haftada bir bozuluyor. garip garip sorunları var. allah aşkına bir tarayıcının adres çubuğu niye yok olur ya. ben herhafta kaldırıp kurmak zorundamıyım bu programı. bi bilginiz varmı adres çubuğu neden kayboluyor bu sabah yine gitti. nasıl düzeltebilirim. yokmu başka böyle bir sorunu olan. al yerimlerine ekleme fonksiyonuda uçmuş yine. öff bee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver_devil -- 16 Temmuz 2008; 14:11:31 >
arkadaşım bana bu mükemmel tarayıcının neden gezinti araç çubuğunu yok ettiğini ve sadece ileri geri tuşlarının kaldığını. yenile dur ve adres satırının neden kaybolduğunu açıklarmısın. bu kadar saçma birşey hangi tarayıcıda görülmüştür. bir browser içinde kullanıcı hatası diye birşey söz konusu olamaz heralde buzdolabı değil bu.
Uzun süredir firefoxu kullanıyorum çokta memnunum ama en sevmediğim yanı forumda en üstte Profilim-Gelen kutusu- vs yazan yere tıkladığımda tıklanmıyor bazen
iki makinada kullanma imkanım oldu FF3 düşük sistemde kasılıyor evde kullandıgım sıstemde sorun yok iş yerindeki makınama opera kurmak zorunda kaldım daha rahat ff3'ten operada alısamadıgı tek sey menulerı bıraz ff3 gıbı olsaymıs daha cabuk alsırdım
Ee ama niye kiziyorsunuz, veya nefret ediyorsunuz ki ? Beta surum yazilim sonucta, hatalarla gelecek, kullanicilar bu hatalari geri bildirecek ki duzeltilecek, kullanicilardan gelen fikirlere gore sekillenecek .. kotulemek, hata dolu demek yerine hata bildirimi yapsaniz ? Hayir beta surum mantigi zaten budur, yok ben is olsun diye kurdum diyorsan da beta programin hatalarindan yakinmayacaksin.