Giriş | |
|
|
|
19 Haziran 2008; 0:15:42
|
|
|
Ne ara cıktı bu yaw =) bi askere gittik piyasadan uzak kaldık :S hemen bi deneyim bakalım.
|
|
|
19 Haziran 2008; 2:17:32
|
|
|
Dün çıktı.. Çok fazla bişi kaçırmadın.. RAM den yiyor yemesine ama benim makinada kastığını hiç düşünmüyorum.. Onlarca sekme açık olsa bile bana yavaş gelmiyor.. Adres çubuğu şu ana kadarki tek eksisi oldu gözümde.. Ve de git tuşu çıkarılmış..
|
|
19 Haziran 2008; 2:27:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hunter06 bende 110 mb kullandığı yazıyor birde yazıları büyütme yapdığında resimler de büyüyor biraz tuhaf 2 daha iyi gibydi bunu söylediğin iyi oldu.. ben de deminden beri küçücük laptopun yazılarını okuyacağım diye uğraşıp duruyordum ayrıca ben çok beğendim mesela eklentiler hanesi güzel olmuş. sonra, download'ları orbitte veya flasgetget'teki gibi sonra bilgisayarı veya ff'u açtığımızda devam ettirebiliyoruz
------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------ F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
|
|
|
|
|
19 Haziran 2008; 12:33:17
|
|
|
sistemi kasıyo... ve ramden çok yiyo... firefox 2 den ole çok ciddi farklar gozukmuyor(adres cubugu hariç)...
|
|