Merhaba arkadaşlar, Yeni bir televizyon aldım ve bunu duvara monte etmek istiyorum fakat cihazın arkasında resimde de gördüğünüz gibi 6 adet vida girişi var. Ben normalde 4 tane oluyor diye biliyorum fakat acaba yanlış mı biliyorum? Piyasada satılan duvar askı aparatları bu cihaza uyar mı? Uygun fiyatlı ve kaliteli bir duvar askısı önerebilir misiniz?
Dıştaki deliklerin arasındaki mesafeyi ölçüp 4 delikli bir televizyonun delik mesafeleri ile karşılaştırmanız yeterli olacaktır. Eğer standardı sağlıyorsa ortadaki 2 deliğin montaja bir engeli olmaz diye düşünüyorum.
zaten askı aparatlarıda standart değil her ölçüye uyar
Komsumunuz ki uymamıstı
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir
4 TANESİ YETERLİ .DIŞdakiler, tvye monte edeceğin iki tane çubuk var zaten biri sağda biri solda, bir üstten bir alttan ,duvara ascan levha muteviatı aynı.tv nin arkasında takçağın çubuğun arası ya açık oluyo yada vida büyüklüğünde delik istedin mesafeye aşağı yukarı oynatarak vidayı takıyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLEX2216 -- 19 Haziran 2008; 19:52:48 >