Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Gümrük Amerika

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Gümrük Amerika Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
painkila

18 Haziran 2008; 14:23:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hocam bi arkadaşım amerikaya gidiyor. Gelirken 2 tane iphone getirmeyi düşünüyor. Gümrük vergisi alırlarmı acaba? Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler...

semik@xx
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

18 Haziran 2008; 14:29:19 

GÖZÜNÜ SEVİYİ FORUMDA ARAMA YERİNE ABD YAZ ALAYI ZATEN IPHONE İLE İLGİLİ ÇIKIYOR
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Haziran 2008; 14:37:32 

Arkadaşımın ikazına katılıyorum.
Gümrük vergisi değil ama IPhone artı % 5 vergi alıyorlar o da faturaya yansıyor zaten.Havaalanı çıkışta bu kesilen vergiyi alma şansınız var.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
othfan

18 Haziran 2008; 15:09:24 

Iphone'u gümrük polisinin gözüne sokmazsan kim bilecek soktuğunu... Kargoyla yollanırken o hadise . İstediğini alır getirirsin bavuluna sığıyosa

Olympus OM-1
Tamron 80-210
Tamron 24 mm
Tamron 50 mm f 1.2
mcagirici

18 Haziran 2008; 15:27:51 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Arkadaşımın ikazına katılıyorum.
Gümrük vergisi değil ama IPhone artı % 5 vergi alıyorlar o da faturaya yansıyor zaten.Havaalanı çıkışta bu kesilen vergiyi alma şansınız var.

Dostum o verginin tam oranı %8.75 bildiğim kadarıyla.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Haziran 2008; 16:16:01 

Benim aldığım IPhone'un faturasında %5 olarak yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 18 Haziran 2008; 16:14:15 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
grcim

18 Haziran 2008; 17:04:25 

new york tan vergi dahil 434 $ a geldi siz hesaplayın % kaç

IPHONE 8GB 114 - VW POLO 2001 COMFORT - SONY DCS-T3 - SEIKO ARCTURA - SONY DRC-MF 29M69 - SONY DAV-SC8 - PS2 - TOSHIBA A300-15A
painkila

18 Haziran 2008; 20:46:16 

Hocam hepsini anladım aramada yaptırdım. Arkadaşım 1 kişi gidiyor amerikaya 2 tane iphone getirebilirmi getiremezmi.Lütfen bi cevap yazın?Teşekkürler....

fubo

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 21:39:32 

arkadaşım kimseye söğlemezse koyar birini el çantasına birinide cebine alır gelir niye girmesin

buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
painkila

20 Haziran 2008; 17:33:01 

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

arkadaşım kimseye söğlemezse koyar birini el çantasına birinide cebine alır gelir niye girmesin

Hocam önerileriniz çok iyi teşekkür ederim. Siz tecrübelisiniz bu konularda amerikadan çıkarken gümrük amerikada yokmuş türkiyede gümrük uygulanıyomuş doğrumu? Birde arkadaşa ben para yollayacam bana ona göre kesine yakın yanıtlar verirseniz çok memnun olurum sonra ortada kalmayayım yani gümrük yemeyelim... Teşekkürler...

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

20 Haziran 2008; 21:12:13 

canım kardeşim çok heyecanlısın sen ya :):)

bak şimdi amerikada gümrü yok şimdi arkadaşın oradan alacak iki adet iphone koyucak valizine ve binicek uçağa gelicek türkiyeye türkiyede gümrükten geçer iken dikkat çekmeyecek genelde kontrol kesinlikle yok ama bakıyolar bu adamın kılığı kıyafeti dikkat çekici hemen gel bakim evladım diyolar ama bazende hiç olmuyor yani gelecek elemen yırtık paça pantolon amerikan vari cins giysiler giymesin mesela dikkat çekmemek için efendi gibi giysin gelsin girsin paşa paşa vergi vs yok ama yakalanırsa o kısmını bilmem :):)

yani gümrük memuru akşam karısı ile evde kavga eder gelir hava alanında terör estirir kafası bozuktur herkesi kontrol eder akşam karısı memnun etmiştir :):) neşesi yerindedir hiç bakmaz bile keyfine bakar

( Aama genelde kontrol yok dikkat çekenleri alıyolar kenara))

NOT: yada gelsin girsin dış hatlara hiç kontrolden geçmeden direk iç hatlara geçsin oradan geçişten iç hatlardan çıksın paşa paşa buda benden sana tiyo olsun ben 4 bavul elektronik aşya ile öle çıkmıştımda ayıptır sölemesi yakalansam batardım çünki :):):

için rahat olsun dediklerimi kulak ardı etme sakın !!!
Lurtz

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 19:20:24 

sanmıyorum

Silkroad ile ilgili sorunlarınızı özelden değil, silkroad bölümündeki bağlantı sorunları alt forumuna konu açınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Gümrük Amerika Sayfa: [1]
Buraya git: