Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Big Water 735 i adam edebilir miyiz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Big Water 735 i adam edebilir miyiz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m134

18 Haziran 2008; 14:03:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim arkadaş almış ama şu anda hortumlar çok sert olduğundan ve kasa ufak olduğundan kullanmıyor.Bir ara ben denedim ama big typhoon dan 2 derece falan daha iyi sonuç vermişti sadece.İşlemci 4ghz deki bir E8400 dü.Load da sadece 2 derece farketti.Daha iyi performans için ne yapılabilir?Yoksa astarı yüzünden pahalıya mı gelir uğraşmaya değmez mi?

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Haziran 2008; 17:16:16 

işlemci bloğunu değiştirmek iyi sonuç verebilir bide o TT nin radyatörü galiba pek iyi değilmiş üzerine 120 lik bi tane daha radyatör takarsan iyi sonuç verir geriye ne kaldı diyceksin sadece pompa değişmiycek bide hortum ve rekorlar 2. elden satarsanız daha iyi olur

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
aopen700

18 Haziran 2008; 19:27:59 

işlemci blogunu kesinlikle degistirmelisin.E8400 gibi çift çekirdekli bir işlemcinin yaydıgı ısı kesınlıkle thermaltake bloguna uygun degil.Sana tavsiyem EK bloklarını tercih etmen.. Sorun kesınlıkle ama kesınlıkle blokta..

Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
StrangerXT

18 Haziran 2008; 19:42:31 

işlemci bloğunu daha iyi bir blokla değiştirebilirsin,
işlemci bloğun değişince o radyatör yetmeyecek, 2X120 destekli bir radyatör alman gerekecek.
blok ve radyatörü aldıktan sonra da pompa yetmeyecek, pompa olarak daha iyi bir pompa alman gerekecek
daha iyi bir pompayı da muhtemelen 1/2 hortumlarla değiştirmek isteyeceksin, hortum alman gerekecek.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
m134

18 Haziran 2008; 19:50:50 

quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

işlemci bloğunu daha iyi bir blokla değiştirebilirsin,
işlemci bloğun değişince o radyatör yetmeyecek, 2X120 destekli bir radyatör alman gerekecek.
blok ve radyatörü aldıktan sonra da pompa yetmeyecek, pompa olarak daha iyi bir pompa alman gerekecek
daha iyi bir pompayı da muhtemelen 1/2 hortumlarla değiştirmek isteyeceksin, hortum alman gerekecek.

Hmm yani uğraşmaya değmeyecek o zaman.Ben de bu şekilde düşünmüştüm zaten.Bir değiştirmeye başlayınca işe yarar parçası yok gibi zaten.

aopen700

18 Haziran 2008; 20:03:05 

Aynen oyle.. Malzeme ve bileşenler hic iyi degil.Ayrıca korozyon a cok musait.Sanalmarketim.com da 50 liraya dustu 240 lık radyator.. ordan bir radyator al.. Bir de aynı siteden EK blok.. Pompayı da ılk etapta ucuz akvaryum pompasıyla takılırsın sonra bi pompaya gecersin Laing gibi.. Ama ben hepsini bi kerede hallederim dersen sen bilirsin tabi

Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Big Water 735 i adam edebilir miyiz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI GT735 Gaming Notebook
MSIdan oyuncular için özel dizüstü bilgisayar
Sapphire HD 3850 ve HD 3870
ATIın merakla beklenen R670 GPUsu mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç