Benim arkadaş almış ama şu anda hortumlar çok sert olduğundan ve kasa ufak olduğundan kullanmıyor.Bir ara ben denedim ama big typhoon dan 2 derece falan daha iyi sonuç vermişti sadece.İşlemci 4ghz deki bir E8400 dü.Load da sadece 2 derece farketti.Daha iyi performans için ne yapılabilir?Yoksa astarı yüzünden pahalıya mı gelir uğraşmaya değmez mi?
işlemci bloğunu değiştirmek iyi sonuç verebilir bide o TT nin radyatörü galiba pek iyi değilmiş üzerine 120 lik bi tane daha radyatör takarsan iyi sonuç verir geriye ne kaldı diyceksin sadece pompa değişmiycek bide hortum ve rekorlar 2. elden satarsanız daha iyi olur
işlemci blogunu kesinlikle degistirmelisin.E8400 gibi çift çekirdekli bir işlemcinin yaydıgı ısı kesınlıkle thermaltake bloguna uygun degil.Sana tavsiyem EK bloklarını tercih etmen.. Sorun kesınlıkle ama kesınlıkle blokta..
Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
işlemci bloğunu daha iyi bir blokla değiştirebilirsin, işlemci bloğun değişince o radyatör yetmeyecek, 2X120 destekli bir radyatör alman gerekecek. blok ve radyatörü aldıktan sonra da pompa yetmeyecek, pompa olarak daha iyi bir pompa alman gerekecek daha iyi bir pompayı da muhtemelen 1/2 hortumlarla değiştirmek isteyeceksin, hortum alman gerekecek.
işlemci bloğunu daha iyi bir blokla değiştirebilirsin, işlemci bloğun değişince o radyatör yetmeyecek, 2X120 destekli bir radyatör alman gerekecek. blok ve radyatörü aldıktan sonra da pompa yetmeyecek, pompa olarak daha iyi bir pompa alman gerekecek daha iyi bir pompayı da muhtemelen 1/2 hortumlarla değiştirmek isteyeceksin, hortum alman gerekecek.
Hmm yani uğraşmaya değmeyecek o zaman.Ben de bu şekilde düşünmüştüm zaten.Bir değiştirmeye başlayınca işe yarar parçası yok gibi zaten.
Aynen oyle.. Malzeme ve bileşenler hic iyi degil.Ayrıca korozyon a cok musait.Sanalmarketim.com da 50 liraya dustu 240 lık radyator.. ordan bir radyator al.. Bir de aynı siteden EK blok.. Pompayı da ılk etapta ucuz akvaryum pompasıyla takılırsın sonra bi pompaya gecersin Laing gibi.. Ama ben hepsini bi kerede hallederim dersen sen bilirsin tabi
Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A