6500 slide öneririm 5610 da tuş takımında problem çıkıyor kaynak güvenilir yerden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 18 Temmuz 2008; 15:39:53 >
The JoKer 3.2 Megapixel Cyber-Shot CameraIKırmızı göz düzeltmeIOtofocus IBestPic™IDijital zum - 16x'e kadarIGörüntü dengeleyiciIBluetooth™ stereoI (A2DP) Medya çalarI 3Boyutlu oyunlarIGerçek zamanlı videoIVee Daha Birçok şey Sony Ericsson K810i My Phone:)
yaa bende nıe cıkmadı pekı 1 kısıde cıkmıstır cıkıo dıosunuz hıc bı sorunum yok slıder tusu kırılanlarda genelde dusurmekten kırıyor bendede war hıcde kırılcakmıs gıbı durmuyo kırılmadıda calıstgım yere bı abı geldı onunkı kırılmıs dedı dustu falan baya yandan hasar aldımı kırılıomus garantıye wermıs deıstırmıs sımdı bı sorunum yok dedı bende alalı 3 gun oldu bugun dusurdum ılk defa ama bısı olmadı memnunum bıde hoporlor alıcam sen de al
arkadaşlarbendeartık elimdeki6630 dankurtulcam bu iki telefondan birini düşünüyorumyorumlarınızı bekliyorum ben bayada mesaj yazan biinsanı acaba bu konuda hangisidaha rahat olur