elimdeki fotoğrafların farklı yerlerini kesip seri bir şekilde kaydedebileceğim bir program arıyorum. paint i denedim ama çok zaman alıyor. çünkü her yeni kayıtta yeni dosya açmak, ad belirlemek, kaydedilecek yer belirlemek zorunda kalıyorum.
program önerilerinizi bekliyorum.
sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...
ya picasa 2 kurdum ama resim kesme işlemini bulamadım bir türlü. Picasada yapılabiliyormu basit kesme işlemler. Paintte yapınca resim kalitesi düşüyor.
sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...