itunes telefonu tanimiyor ve ne yaptimsada tanitamadim.Tum konu basliklarini inceledim yapilmasi gerekenleride yaptim.(itunesi tamamen silip yeniden yuklemek ve baska bir pcden denemek,Do it all,Refurbish,fix nwram gibi)
mesajlarini yazip yeniden apple ikonuna donuyor ve bir daha birsey yapmiyor. Tam anlamadim ne yapmam gerektigini ve bana yardimci olabilirseniz cok sevinicem. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Cihazı DFU Moda al bunun için power düğmesi ile home tuşuna basılı tut cihaz kendine reset atıcaktır ve bu arada cihaza kablo bağlı olsun elma çıktıktan sonra Parmağını powerdan çek homeda kalsın.. cihaz yeni donanım buldu diyene kadar. basılı tutmaya devam et. bide böle dene bakalım
unutma.. 1. 10 sn power & home tusunu basili tut ,telefonun ekrni yanar yanmaz power tusunu birak - home tusunu basili tut elini hic cekme.. ekranda usb itunes yazn resim gorursen birak itunes taniyacak goreceksin/...