kısa bir süre önce tamir olması gerkir hatasını almıştım Antalya da bununla ilgili hiç kimse olmadığı için gösterememiştim kimseye şu anda Ankaradayım pazartesiye kadar bana burda yardım edecek gönüllü bir arkadaş arıyorum buralarda kimseyi tanımadığım için bir işlemde yapamıyorum
repair hatasını aldıktan sonra ref edip restore yapmaya calıstım fakat başaramadım yardımlarınızı bekliorum..
kısa bir süre önce tamir olması gerkir hatasını almıştım Antalya da bununla ilgili hiç kimse olmadığı için gösterememiştim kimseye şu anda Ankaradayım pazartesiye kadar bana burda yardım edecek gönüllü bir arkadaş arıyorum buralarda kimseyi tanımadığım için bir işlemde yapamıyorum
repair hatasını aldıktan sonra ref edip restore yapmaya calıstım fakat başaramadım yardımlarınızı bekliorum..
teşekkürler.
Öncelikle Repair hatası pek hayra alamet değil.Bunu bi kere kabul etmek gerekiyor. Ancak,yapılabilecekleri yapıp neticeye bakmakta yarar var. Bu hatayı almadan önce gerekirse sistem dosyalarına kadar programları uninstal ederek ve her seferinde de RESET atarak bu işlemi gerçekleştirin.Bir de, bu hatadan önce neler yaptınız bize yazarsanız,ne yapmamız gerektiğine yön vermede işimiz kolaylaşır.
telefonumda temadan başka hiçbirşer yüklü değildi , ve o hatayı almadan önceki günde , ondan önceki günde hiç birşey yüklemedim , hayra alamet olmadıgını bende biliyorum fakat bazı arkadaslar restore işlemlerinden sonra düzeldiğini yazmış geçen gün sorunumu yazdıgım gibi REF ettikten sonra bir türlü restore işlemlerini yapamıyorum ne şekilde olursa olsun ister shift ile ister direk olarak restoreye bastım fakat bir işe yaramadı.
şu anda zaten telefon açılmıyor yani uninstall edecek bir kısım kalmadı :) ref yaptıktan sonra sıfırlandı fakat restore sorunu devam ediyor , hata vermiyor fakat bir türlü bitmiyor restore yapması :S
eger donanımsal bir hata ise sanırım 200 ytl lik bir tamiri varmış yanlış duymadıysam ?
Ankara da sana önerebileceğim bir teknik servis var. sadece iphone a servis hizmeti veriyor istiyorsan oraya git çünkü repair needed hatası bildiğim kadarıyla donanımsal oluyor. Eğer adresi istersen özelden yollarım cevabını bekliyorum
selam, bendede ayni hatayi vermisti durup dururken..
burda yazan islemleri sirasiyla yaptim düzeldi ama restoreyi shifte basarak yapmadi yani yapar gibi baslayip sonra hata veriyordu shift basmadan yaptim kendi internet üzerinden download etti otomatik olarak restoreye basladi ve tamamladi..
isten anlamiyormus gibi kimseye teslim olma bi yazilim atip senden bir avuc para isterler, kisa sürede cözersin umarim..
selam, bendede ayni hatayi vermisti durup dururken..
burda yazan islemleri sirasiyla yaptim düzeldi ama restoreyi shifte basarak yapmadi yani yapar gibi baslayip sonra hata veriyordu shift basmadan yaptim kendi internet üzerinden download etti otomatik olarak restoreye basladi ve tamamladi..
isten anlamiyormus gibi kimseye teslim olma bi yazilim atip senden bir avuc para isterler, kisa sürede cözersin umarim..
kimseye teslim olma niyetim yok zaten iyi niyetli arkadaşlar arıyorum açıkçası teknik servis değil
5 dk lık iş için 70 ytl isteyen arkadaslar oluyor cünkü onlara prim vermek degil niyetim
Mehaba dostum, Ben teknik servis değilim ama nacizane düşüncelerimi belirtmek istedim. Sorunun çözümü 5 dakika da olabilir, 5 günde olabilir bilemem. Fakat sorunun çok kısa bir sürede çözülmesi sorunun basit olduğu anlamına gelmez. Sorunu çözen kişi kimbilir belki de benzer sorunları çözmek için 25 yılını vermiş olabilir. O zaman da bu işin bedeli değil 70 YTL , 700 YTL ödesen o deneyimi ve tecrübeyi ödeyemezsin. Bu da o kişiye prim vermek değildir. Her işin bir uzmanı var. Uzman olmak da emek gerektirir. Lütfen emek işin içine girdiğinde bedeli küçümsemeyelim. Umarım sorununu çok kıza zamanda ve maliyetsiz çözersin. Saygılarımla,
Mehaba dostum, Ben teknik servis değilim ama nacizane düşüncelerimi belirtmek istedim. Sorunun çözümü 5 dakika da olabilir, 5 günde olabilir bilemem. Fakat sorunun çok kısa bir sürede çözülmesi sorunun basit olduğu anlamına gelmez. Sorunu çözen kişi kimbilir belki de benzer sorunları çözmek için 25 yılını vermiş olabilir. O zaman da bu işin bedeli değil 70 YTL , 700 YTL ödesen o deneyimi ve tecrübeyi ödeyemezsin. Bu da o kişiye prim vermek değildir. Her işin bir uzmanı var. Uzman olmak da emek gerektirir. Lütfen emek işin içine girdiğinde bedeli küçümsemeyelim. Umarım sorununu çok kıza zamanda ve maliyetsiz çözersin. Saygılarımla,
Forumda herkesin konuştuğu,installer a girip ordan bir program yükleyip 30-40 ytl alan çakal çukallara benim lafım. Sözüm meclisten dışarı