ARKadaşlar ben ilk kez mp3 player kullanıcam 200 doların üstünde kesinliklle düşnmüyorm araştırmalarım sonucu tek aldıgım sey CREATive in en iyi sesi verdigi yüksek sesi kaliteli sesi...BEN YARDıMınızı istiyorum. 4gb ve üstü tercihim şarjı en az 15 saat gitmeli ve bi sürü terim kullanıyolar ama gerçekten hiç anlamıyorum yani PLAYLiST OLUSTURMAK BUkadar zor olmamalı LÜTFEN Bİ yardımcı olun
--Kullanım kolaylıgı(playlist olusturma++shuffle özelligi) -4gb üstü hafıza --uzun sarj kapisetisi 15 saatten fazla --Süper ses kalitesi --YÜKSEK KALİTE ses kaydı --ReNK SeÇimi(yeşil turuncu sarı surf green) --200 dolar altı ---LÜTFEN YARDIM EDİN acil mp3 calar almam lazım yaz geldi sürekli seyahet edecegim YURTDISINDAN GETİRTMEK DAHA EKONOMİK OLABİLiR Bildiginiz siteleride yazarsanız cok sevinirim Şimdiden cok tesekkurler arkadaslar çok sagolun CANwww.myspace.com/mokoko
çok şey yazmışın o kadar özelliği aynı anda bulamassın illa creative diyosan creative zen al ---teknosada 4 gb+4gb(toplam8gb) hafıza kartı = 288 ytl---- 200 doları biraz geçyo ama çok iyi bence fakat bu fiyat radyosuz creative zen için geçerli radyo istiyosan biraz fazla artıyo bunun fiyatı renk olarak seçmeolayını zor bulursun . Ama senin isteklerine göre en iyisi bu dur arkadaşım .... ama eyer düz mp3 te sana uyuyosa biraz araştır derim daha uygun fiyatlara iyi şeyler bulursun
teskkur ederim yardımın için ama bi türlü karar veremiyorm türkyede pahalı ama yabancı sitelrde 90 dolar gibi rakamlar senn 200 den fazla dedgn sey kaldıki getrttrsm daha uygun olr kargoya ragmen belki yurtdsndan aldrma sansmda olur burda baska kimse mp3playerdan anlamıyomu
adorama dan bi iste istersen '200 milyon' a bakalım kargo ne kadar tutuyor , gümrükten geçiyor mu, bozulup elinde kalıyor mu bir de aksesuarları da veriyorlar mı