Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
antenim kanalların sadece Avrupa versiyonlarını alıyor. Neden?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> antenim kanalların sadece Avrupa versiyonlarını alıyor. Neden? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fatihhk

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 0:20:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba uydu antenim sadece Avrupa'dan alınabilen yayınları alıyor yani mesela normal Kanal D çekmezken Euro D çekiyor. Normal ATV çekmezken ATV Avrupa çekiyor. Bunun nedeni nedir? Sanırım LNB ile alakalı birşey fakat nasıl düzeltilir? Bu arada uydu yayınını binamızdaki şebeke sisteminden alıyorum. Acaba o şebekenin içinde bir ayar bozukluğu olabilir mi?

sugarboy

18 Haziran 2008; 9:30:35 

hangi şehirde yaşıyorsunuz? kaç cm çanak anteninizin çapı? lnb ile ilgili bir problem değildir kesinlikle yalnız uydu alıcınızın frekans listesini güncellemenizi ya da yeni yazılım atmanızı tavsiye ederim....

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
meteor68

18 Haziran 2008; 10:16:26 

binanızdaki merkezi sisteme bağlı diğer komşularınızda da aynı problem mevcut ise, lnb bağlantılarını kontrol etmeniz gerek, bağlantılar düzgün ise lnb arızalı değişmesi gerek, komşularda problem yok ise sizin cıhaz arızalı, H polarizasyondaki yayınları almıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 18 Haziran 2008; 10:15:56 >

fatihhk

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 12:17:11 

öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. benim birde kendime ait çanağım var cihazı ona takıp denedim tüm kanalları çekiyor. yani cihazda sorun yok zannediyorum. akşam apartman görevlisine soracağım olmadı kendim çıkıp bakacağım.

bu arada antenin çapının 120-150 cm olması lazım tam emin değilim. şehir istanbul. sistem ilk kurulduğunda normal çalışıyordu fakat 3-4 ay önce görüntüde donmalar vs. oldu. yayın gitmeye başladı falan sonra geldiler tamir ettiler şimdi de bu sorun oluştu.

normalde pek fazla izlemediğim için üzerine düşmüyordum 3-4 ay öyle idare ettik ama şimdi taktım kafaya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> antenim kanalların sadece Avrupa versiyonlarını alıyor. Neden? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar