Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bu anakartı nasıl bilirsiniz ??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Bu anakartı nasıl bilirsiniz ?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gunwane

18 Haziran 2008; 0:03:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3425

Daha evvel hiç MSI kullanmadım..Performans testlerine baktım 3-4 fps bazen daha fazla geride..Fakat x48 chipsetli ve hem ddr2 hemde ddr3 destekliyor..Bu anakart olmaz diyenler birde tavsiye söylerlerse çok sevinirim..Q9450 takacağım işlemci olarak..Zannedersem PCI 2.0 desteği sadece x38 ile x48 lerde var..Ben gidip ucuzundan bir P35 mi alim yoksa bu 2 chipsetten birisine mi yönelim?

foreverkobe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 0:08:55 

DFI Lanparty Dark X38-T2RB bunu seçebilirsin OC dostu.

|Intel E7200 @2.53 GHz| - |Gigabyte GA-P35-DS3L Rev. 2.0| - |Kingston 2Gb 800 MHz (2x1)| - |Samsung 160Gb Sata 2 8Mb| - |GeCuBe HD3870| - |Nec 22WV Monitör| - |Aopen H600-B28 400W| - |A4Tech KB21 M.Medya Klavye + OP620 Mouse| - |LG GH20N Series Dvd-Writer| - |Philips 2+1 SPA2300 Ses Sistemi| - |Philips SPC520NC/00 Web Cam| - |Hp PSC 1500 Series Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi|- |ZyXEL Modem| - |Tunçmatik 650Va Ups|
Gunwane

18 Haziran 2008; 0:24:54 

Herkes bunu diyor ama ben O.C. düşünmüyorum..Sadece tabiri caiz ise taş gibi açılma kapanma sorunu çıkarmayacak reset sorunu çıkarmayacak herneyse işte..taş gibi sağlam en güncel teknolojiler olan bir anakart arıyorum..Gigabyte ın x48-ds5 modeli var birde ama gigabyte dan soğudum son zamanlarda açıkcası..:((

ahmetkep

18 Haziran 2008; 10:58:50 

sonuçta x48 , x38 den daha yeni bir teknoloji.ddr2 ddr3 combo anakartları kimse önermiyor ama nedenini bilmiyorum.crossfire yapmıyacaksan bukadar da para ödenicek bir kart değil açıkçası.cf yapıcaksan alınabilir

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,320 GB Maxtor HDD , LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Bu anakartı nasıl bilirsiniz ?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DisplayLink
USB üzerinden monitör bağlantı teknolojisi
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç