Hdd'nin markası adı sanı ne yazarsan daha iyi olur
"Efendiler, Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
Verdiğin adreslerdekilerin hepside WD marka ve bu markada sorun yaşayanlara çok rastlıyorum ben de. Geçmiş olsun bu arada..... kötü bir durum. Bende Philips 500gb var, bi keresinde elime alıp sallaya sallaya arkadaşa götürmüştüm, Allahtan böyle bir sorun olmadı.
"Efendiler, Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
uff evet ya farkli pclere takildiktan sonra ortaya cikiyo bu sorun.ya cozmeye calisicaz ya da madurlar olarktan WD urunlerinin satildgi yerlere baskin duzenleyecegz:p.benm garanti belgem var ama faturam yok, degismezler heralde..