sıfır kutusunda nokia 6300 telefon ve yine sıfır jabra bt 2010 kulaklık aldık..fakat karşı tarafa sesim hep kesik kesik geldiğinden şikayetçi oldu konuştuğum kişiler..karşı tarafın sesi ise mükemmel geliyor..ben kulaklıkta özellikle de mikrofon kısmında sorun olduğunu düşündüm..fakat aynı kulaklığı farklı model cihazlarda kullandığımda hem pürüzsüz ses geliyor hemde karşı tarafın sesi net geliyor..yani sorun telefonumun bluetooth kısmında olduğu anlaşılıyor..bir dipnot daha..telefonumdan bluetooth aracılığıyla veri alıp verebiliyorum..işin içinden çıkamadım..
bu konuda bilgisi ve fikri olan arkadaşların önerilerini bekliyorum..şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
hemen mesajıma cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..daha önce versiyon güncellemesi falan hiç yapmadım..bu konu hakkında bilgi alabileceğim bir site ya da link verebilir misiniz? ayrıca indireceğim versiyonu card reader yardımıyla telefonuma mı atacağım? son olarak eğer versiyon güncellemesi falan yaparsam 1 haftalık telefonumda garanti kapsamı dışında kalması gibi bir sorun yaşayabilir miyim?
hemen mesajıma cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..daha önce versiyon güncellemesi falan hiç yapmadım..bu konu hakkında bilgi alabileceğim bir site ya da link verebilir misiniz? ayrıca indireceğim versiyonu card reader yardımıyla telefonuma mı atacağım? son olarak eğer versiyon güncellemesi falan yaparsam 1 haftalık telefonumda garanti kapsamı dışında kalması gibi bir sorun yaşayabilir miyim?
versiyon güncellemesini nokia nın kendi sitesinden destek ve yazılımlar kısmında bulabilirsin,orada yapman gerekler adım adım yazıyor. Versiyon güncellemesi hiçbir cihazı garanti kapsamında bırakmaz sorun olmaz. Versiyon güncellemesini usb kablo aracılığıyla yapacaksın.
burda anlatımı var ama tavsıye etmıyorum.helekı anlamıyorsan hıc bulasma 2 gun once yapayım dedım telefon kapandı acılmadı sımdı tamırcıde beklıyor ne olacagı mechul kesın bı bılgıde alamıyorum bılgıne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 18 Haziran 2008; 16:12:35 >
arkadaşlar çok teşekkür ederim..telefonu ve kulaklığı garantiye yollamaktan kurtuldum..sitedeki yönergeleri takip ederek evde kendim güncelledim versiyonu ve şu an bluetooth kulaklık ile pürüzsüz şekilde sesimi iletebiliyorum..bu arada kablo olarak psp nin data kablosunu kullandım..baya ballıyım aynı kabloymuş :)