merhaba arkadaşlar bilgisayrda muzık dinlerken özellikşle yuksek sesle takılma oldu ve mavi ekran geldi acaba donanımsal sorun mı yoksa programsal sorun mu nedir acaba bi ara bir kaç kez karşılatım ama muzık dinelemde sadece makına yuksek sesle dınlerken takılma oluyor yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise mi getiretyim makınayı a200-1bp model
bende bilgisayarı açınca yanlız wireless açarsam mavi ekran gelip yeniden başlıyor.Wireless kapalı ise bir problem çıkmıyor açtığım zaman böle oluyor.Bu problem windows vista sp1 kurduktan sonra olamaya başladı
bende bilgisayarı açınca yanlız wireless açarsam mavi ekran gelip yeniden başlıyor.Wireless kapalı ise bir problem çıkmıyor açtığım zaman böle oluyor.Bu problem windows vista sp1 kurduktan sonra olamaya başladı
wireless driverini güncelle. mavi ekran kötüdür. genellikle cok sık oldugu zamanlar donanımda sorun var demektir. ayrıyeten ramde sorun olabilir ankartta sorun olabilir program uyuşmazlıgında cakışmasında mavi ekran hataları görülür. mavi ekran cıktıgı zaman ekrandaki kodu yazabilirseniz yada aklınızda tutabilirseniz o kodu googlede arayın sorun hakkında bilgi edinebilirsiniz.
merhaba arkadaşlar bilgisayrda muzık dinlerken özellikşle yuksek sesle takılma oldu ve mavi ekran geldi acaba donanımsal sorun mı yoksa programsal sorun mu nedir acaba bi ara bir kaç kez karşılatım ama muzık dinelemde sadece makına yuksek sesle dınlerken takılma oluyor yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise mi getiretyim makınayı a200-1bp model
realtek driverini güncelle medıa playeri kaldır yada baska bi programla müzik dinle yükses sesle bakalım o programdada aynı sorun olcakmı ?
bence öenmli bilginiz yoksa cihazı direk fabrika ayarlarına döndürün birde o şekilde deneyim. en sağlıklı çözüm bu olacaktır. tekrar aynı hata veriyor ise donanımsal bir arıza olması mutemel. bu sebepten önce yazılım yüklemesini yapıp sonra tepkiye göre hareket etmek daha uygun olacaktır.
wireless driverini güncelle. mavi ekran kötüdür. genellikle cok sık oldugu zamanlar donanımda sorun var demektir. ayrıyeten ramde sorun olabilir ankartta sorun olabilir program uyuşmazlıgında cakışmasında mavi ekran hataları görülür. mavi ekran cıktıgı zaman ekrandaki kodu yazabilirseniz yada aklınızda tutabilirseniz o kodu googlede arayın sorun hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Kodu görebilsem yazacam ama görmeme izin vermiyorki direkt yrniden başlatma
merhaba arkadaşlar makınamda hiçbir ayarınla oynamadım fabrıka ayarlarına dönememe gerek yok sanırım xp kullanıyordum xp de sorun çıkıyordu sıldım vistaya döndum vistada da yapıyor realtek draverinı arıyorum bakalım ne olacak olmadımı servise gönderirim muzık dinlerken hdd lambası devamlı yanıyor sankı buyuk bir işlem yapıyorda 3 mb lık bir muzık işde eğer elinizin altında realtek driveri varsa guncel şimdiden tşk ederim saygılar ben vista ve xp lısını arayacağım zamanında böyle etmemişti acaba yuksek sesle dinlemediğimden mi acaba
not butun noteebook kullanıcılarına şimdiden sesleneyim makınayı alır almaz butun performansını deneyin sorun cıkmazsa gule gule kullanın ne olur ne olmaz
o mavi ekran misal bir işlem yaparken ilk donuyor sonra mavi ekran mi veriyor bende sadece muzık dinlerken sonsesde ilk zamanları bir den ses takılıyor tabi oratlık yıkılıyor aynı ses tekrar tekrar bir sure sonra makına mavi ekran verdi ve kapandı toplam 5 kere vermiştir 1 sene içinde sorun olurmu acaba ileride servise mi göndersem servise gitsem orada takılmassa gel bu işe bak