ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDEN BİLİYORSUNUZ BU KASAYI SU SOĞUTMA SEVMEDİĞİM İÇİN KURMUYORUM O YÜZDEN THERMALRİGHT 120 EXTREME KULLANIYORUM KASANIN İÇİN PARLAK SİYAH'A BOYANMIŞTI.öN PANEL GENİŞLETİLDİ ALT KISMA BİR UV FAN DAHA TAKILDI LEDLİ RAM TAKILDI PSU TAMAMEN UV KABLO SARMA İLE KAPLANDI.TAMAMEN KABLO SARMA YAPILDI KABLOLAR...YORUMLARINIZI VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM
kardeş eline sağlık mükemmel olmuş sizler birbirinden harika modlar yapıyorsunuz sizin sayenizde laptobumu satıp masaüstü bilgisayara geçip bende mod yapmayı planlıyorum oysaki laptobu alalı daha 1 hafta bile olmadı aklımı çeldiniz bu birbirinden güzel modlarınızla helal olsun
valla ben laptop a mod yap derim yazık olur okadar paraya çok yeteneklisin usta valla helal olsun diyorum buluşmaya gelecekmisin ankarada 3. buluşma planlanıyor
valla ben laptop a mod yap derim yazık olur okadar paraya çok yeteneklisin usta valla helal olsun diyorum buluşmaya gelecekmisin ankarada 3. buluşma planlanıyor
Geçen sefer işlerim çok yoğundu ama artık Ocak ayına kadar işim yok bende geleceğim....
Harbiden de güzel çalışma olmuş.Tebrikler.Bende Armor + kullanıcısıyım.Alta fan takmaya çokda lüzum görmedim kendi açımdan.Ama alttaki yeşil fanlar dehşet olmuş.Bu arada ısı farkı ne kadar.Bunla ilgili bir çalışma yapma şansın var mı ?
Alltaki fanlar çalışıyorken ve çalışmıyorken board ve işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 19 Haziran 2008; 10:22:08 >
VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC NEON ve 12 Cm fan/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1 DonanimHaber Overclock Team
Harbiden de güzel çalışma olmuş.Tebrikler.Bende Armor + kullanıcısıyım.Alta fan takmaya çokda lüzum görmedim kendi açımdan.Ama alttaki yeşil fanlar dehşet olmuş.Bu arada ısı farkı ne kadar.Bunla ilgili bir çalışma yapma şansın var mı ?
Alltaki fanlar çalışıyorken ve çalışmıyorken board ve işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri nedir ?
Teşekkürler dostum ben alttaki fanları zaten min.devirde çalıştırıyorum.ısı farkı pek farketmiyor çünkü yan tarafta 25 lik fanlı plexiyi değiştirdim ben düz plexi taktım...
Ya yandaki 25 lik fan bi işe yaramıyor görüntüden başka bir şey değil.Hatta bir ara ölçtüm daha sıcak oluyordu o çalışınca.Bence en güzelini yapmışsın tam plexi yapmakla.Kaça mal oldu ?
VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC NEON ve 12 Cm fan/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1 DonanimHaber Overclock Team