Sony Ericsson'un yeni ürünleriyle ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Firma, bugün üç adet Bluetooth kulaklık setinin tanıtımını da yaptı.
Öncelikle birbirinden küçük farklarla ayrılan PV715, PV720 ve PV740'ın ortak özelliklerine değinelim. Kulaklıklar DSP, otomatik ses ayarı, otomatik eşleşme, Bluetooth v2.0 + EDR desteği gibi özelliklere sahip olmalarının yanında kulaklık başlıkları çıkarılabilir biçimde tasarlanmış. DSP teknolojisi ve otomatik ses ayarının her türlü koşulda kullanıcılara en iyi temiz ses çıkışını vaadettiğini belirtelim.
PV715 beyaz ve siyah olmak üzere kullanıcılara iki renk alternatifi sunuyor, kulaklığın fiyatının abilerine oranla uygun olacağı söyleniyor. PV720, siyah boyun askısıyla satışa sunulacak. Askının taşıma kolaylığı sağlaması açısından iyi düşünülmüş. PV740 ise pil seviyesi, bağlantı durumunu gösteren ekranı, masaüstü standıyla diğer kulaklıklardan ayrılıyor. PV720'in 2008'in 3. çeyreğinde; PV715, PV740'ın ise 2008'in son çeyreğinde vitrinleri süslemesi bekleniyor. Fiyat seviyeleri henüz belirtilmedi.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bencede çok tipsizler. Yeni bir kulaklık ne bileyim daha bir albenisi olması lazımdı. Öyle dümdüz şekilsiz bir şey. Elde tutulduğunda farklı olabilir ama reslerinden bir şeye benzemiyor.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●