MSI K9A2 PLATINUM ANAKART ,AMD 6400 İŞLEMCİ , SAPPHIRE HD 3870 EKRAN KARTI , KİNGSTON HYPERX 2GB RAM ,320GB SAMSUNG SATA2 HARDDİSK özellikleri olan bi pc varda. ben bu sistemden hiç verim alamıyorum bi kaç kişiye sordum i bir pusu al dediler. bendeki psu kasanın yanında gelen 460w lık psu gücü gerçek deildir heralde. bana acil olarak bi psu önerin 200-300 ytl arası parayı gözden çıkardım. bana bi yardım edin önerdiginiz psu ismi yazın. bekliyorum. sizin tavsiyelerinize göre alıcam psu yu.
hem oc ye hemde yeni nesile uygun enaz 600 watt bi psu al bence ama ben yeni bi sistem toplarım diyosan 500 watt yeter önerdiğim markalar fsp,ocz,coolermaster,thermaltake,tagan
Thermaltake kullanan bazı kişilerden ses bakımından eleştirilerini duydum ama performans bakımından iyidir benim sana önerim be quite dark power serisi enermax ya da zalman zaten sistemine bakılırsa 550 lik bir psu rahatlıkla işini görür ama ben ileride crossfire yaparım dersem ileriye dönük bir psu almanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift_Kinq -- 20 Haziran 2008; 1:47:21 >
\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///