Carrefour Bimeks'ten yaklaşık 1 sene önce aldığım 120 GB WD harici harddiskim arkadaşıma verdikten sonra bozuk geldi.Sorunun nedenini bilmiyorum fakat taktığım zaman garip sesler çıkarıyor bilgisayarımda donanım olarak görülüyor fakat içine giremiyorum. Garanti belgesi olarak geçen fişini ise kaybettim bunun için garanti ile ilgili hiçbir umudum yoktu ta ki az önce Bimeksi arayana kadar.Problemi ilettiğimde kadın bana Bimeks çağrı merkezini ararsam Fatura isminden bana faturayı e-posta ya da posta yoluyla gönderebileceklerini ve garantisinden yararlanabileceğimi söyledi ki bu beni oldukça şaşırttı.Yarın arayıp görüşücem fakat sormak istediğim bir konu var.Bu harici HDD lerin garanti süreleri tam olarak nedir ben 2 sene olarak duydum fakat doğruluğunu bilmiyorum bir de düşme ya da çarpma garanti kapsamına giriyor mu bunu da merak ediyorum.
2 sene garanti ve fatura işini görür. Düşme çarpma konusu bilmiyorum ama girmesi gerek düşme çarpma onlar için daha iyidir sadece parça değiştirip geri yollarlar.
aynı sorun bendede var bu aralar harici hddlerde cok sorunlar çıkmakta bendede böle oldu donanım olarak görmekte ama giremiyorm en iisi sabit harddisk almak ben yarın garantiye yolluycam 1 ay olmamştı bende arkadaşıma verdm cok sarsmş galiba sendede sorun aynı galiba kardeşim
Bimeks çağrı merkezini aradım faturamı buldular mail adresime göndereceklerini söylediler.Garanti süresi aksi belirtilmedikçe elektronik cihazlar için 2 seneymiş bunu da sordum.Bir de biraz klişe ama kullanıcı hataları garanti kapsamında değildir diye de bir cevap verdiler.Ama Bimeksin bu arşivden fatura bulup çıkarması ve garantiden yararlandırması çok şaşırttı beni baya güzel uygulama yapmışlar.