Bende fiyatlarının uygunluğu nedeniyle Büroteknikten, stoktan derhal teslim yazan fotograf makinası+ 8gb hafıza kartı+ şarjlı pil siparişi vermiştim. Alırken online destekten stok durumlarını kontrol ettirip onay almama rağmen ürünlerin sipariş takip bölümünde, 3 gün sonra hala kargo bilgilerinin eklenmemesi üzerine telefonla aradım. Fotograf makinasının gümrükte takıldığı, ellerinde olmadığı, 4 gün sonra gönderilebileceği ve hafıza kartlarının olmadığını söylediler. 4 gün sonra dedikleri gibi fotograf makinam+sarjlı piller kargoya verildi. Hafıza kart parasını iade istedim, ertesi gün 8gb lık yerine 4gb lık olanı kargoya verildi ama aradaki fiyat farkının akıbetini ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Sonuçta geçte olsa uygun fiyata fotograf makinama kavuştum.
ben 1ay önce canon a720 is aldım...taksitte,ilgide ve alakada gayet iyiler...fiyat olarak da uygunlar...ben kuzenlerime de dijital fotoğraf makineleri aldım.aldıkça puanım birikti.biriken puana webcam aldım.iyi bi yere benziyo...
Nokia 6300 260 liraya buldum , uygun gözüküyor , ama adını hiç duymadığım site , güvenmeli miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 13 Eylül 2008; 20:38:41 >