Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
Gelelim voltaj özelliklerine. Forward voltage : 3.3V Maksimum akım: 20mA. En güçlü parlaklığı almak için PWM ile 50mA akımda ve %10 darbe genliği ile sürülmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 5 Temmuz 2008; 19:36:12 >
Bugger GG'den mesaj atmışsın. Bu arada belirteyim, ürünü satan benim. Yakında farklı elektronik komponentleri de böyle satışa çıkarmayı düşünüyorum. Yaz geldi, zamanım da var. Bir nevi stok eritiyorum böyle
Gelelim voltaj özelliklerine. Forward voltage : 3.3V Maksimum akım: 20mA. En güçlü parlaklığı almak için PWM ile 50mA akımda ve %10 darbe genliği ile sürülmeli.
Verdiğim bilgilerle http://led.linear1.org/1led.wiz adresindeki hesap makinasını kullanarak hesap yapabilirsiniz. 3.3V forward drop, 12V giriş voltajı ve 20mA akım girildiğinde bize önerilen 470ohm direnç, benim de zaten 12V için önerdiğim ve ücretsiz verdiğim dirençlerdir. Aynı şekilde 5V için gerekli direnci de hesaplayarak 100ohm olarak bulabilirsiniz.
Sen bize kesin fiyat söylesende teklif ile uğraşmasak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASİL01 -- 17 Haziran 2008; 18:18:58 >