Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: En Ucuz Parlak Led?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> Cevap: En Ucuz Parlak Led? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pegasus464

5 Temmuz 2008; 18:42:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hazar kardes benim parayı yollamak konusunda guvenle ılgılı sorunum yok (zira sen bu forumun devamlı ziyaretcilerindensin yanlıs olacagını zannetmıyorum) zaten toru topu 8 10 ytl degılmı benı kazıklasan ne var allaha havale edersın olur bıter en kötü buraya hazar kazıkcıdır baslıgıyla bı topik acarsın o bıle yeterlı gelır bana neyse mevzuya doneyim dogru soyluyorsun hatırlatmam gerekırmıs cunku işi iyice ticarete dokmussun bu kadar yogunlugun arasında hatırlanmamam gayet normal bana pm ıle banka hesap numaranı ulastırırsan sevınırım kredı kartı kullanmıyorum o yuzden gg alıs verıs yapma luxune sahıp degılım bana hesap no ulastır bende adres bılgılerımı verırım potu yollarsın..
saygılar..

Hazar

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 19:44:26 

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus464

hazar kardes benim parayı yollamak konusunda guvenle ılgılı sorunum yok (zira sen bu forumun devamlı ziyaretcilerindensin yanlıs olacagını zannetmıyorum) zaten toru topu 8 10 ytl degılmı benı kazıklasan ne var allaha havale edersın olur bıter en kötü buraya hazar kazıkcıdır baslıgıyla bı topik acarsın o bıle yeterlı gelır bana neyse mevzuya doneyim dogru soyluyorsun hatırlatmam gerekırmıs cunku işi iyice ticarete dokmussun bu kadar yogunlugun arasında hatırlanmamam gayet normal bana pm ıle banka hesap numaranı ulastırırsan sevınırım kredı kartı kullanmıyorum o yuzden gg alıs verıs yapma luxune sahıp degılım bana hesap no ulastır bende adres bılgılerımı verırım potu yollarsın..
saygılar..

Başkasına yazdığım mesajı sen üzerine alınmazsan iyi olur. Kimsenin vereceği 10 YTL beni zengin etmez. Benim kazanç kapım, sattığım 50 tane led değil, esnaf değilim ! Elimde kalanları satıyorum, isteyen alıyor.
Örnek olarak dün, sabah 5'e kadar çalıştım, seni ne kadar ilgilendirir tartışma konusu ama SAKIN HA başkalarının gazına gelip işi ticarete döktün yoğunsun vs. gibi lafları bana etmeyesin, yoğunluk sebebim o değil... Haftasonu eşşek yüküyle işim olmasına rağmen hala herkese laf yetiştiriyorum, yardım ediyorum.

Yolla adresini özelden gönderelim potunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 5 Temmuz 2008; 19:51:04 >

Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil,
gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.

audiocu

5 Temmuz 2008; 20:07:33 

60 YKR şa almıştım

PIONEER DEH 7950 UB ANA ÜNİTE
PIONEER TSA172C MİD TAKIMI
2x PIONEER TSW-306C SUBWOOFER (800w rms)
XETEC VECTOR 350.6 6 CH AMPLİFİER
pegasus464

6 Temmuz 2008; 20:15:58 

haklıın baskasına yazdıgını kendı uzerıme alındım özür dilerim ıkıncı olarak ticaret kotu bırsey degıldır sana tıcaret yapıyosun dememden bu kadar alınma elındekı fazlalık veya sureklılıgı olan onemlı deıl sonucta bıseyler satıyorsun led ıle basladın peltier ile devam edıyor satısların urunlerın devamını beklerız.. pot için ilgi alakana tesekkur ederim ben başka biryerden temin ettim malum hatırlatmadıgım için ürün satısı askıda kaldı

B4Tı_ı

6 Temmuz 2008; 23:26:43 

karaköyde bi pasaj var orda hertürlü elektronik alet bulursun

Dh 2006 Üyeleri
orcnd

10 Temmuz 2008; 2:56:53 

karaköyden 5-10 tane en parlağından led aldım tanesi 50 kuruştan mavi olan ledin ışığı sabahları bile karşı duvarda fark ediliyor
tam karşısından bakmak imkansız direk gözü alıyor hayatımda gördüğüm en parlak led doğrusu hatta aklıma 10 tane birleştirip bide küçük aküye bağlayıp ışıldak yapmak geldi (aliminyum folyodandan fon yapardım :)) fakat uğraşmak istemedim buralarda pek elektrik gitmiyor artık eskisi gibi

coding simplified
sse

10 Temmuz 2008; 12:24:08 

Bu ledlerin dandik olmadığının sanırım bir garantisi yoktur.Çinliler çöp olarak atılacak şeyleri yok fiyattan satıyorlar bizim ithalatçılarda bunları getiriyor, bizde ucuzdur güzeldir diye alıyoruz.Şahsen pek güvenim yok.

1000 ledi bitirmek istiyorsan 10x10x10 led küpü yap

Kul´a bela gelmez, Hak yazmadıkça.Hak bela yazmaz, kul azmadıkça.
Körler duyduklarını gerçek sanır,sağırlar gördüklerini,aptallarsa kendi bildiklerini
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> Cevap: En Ucuz Parlak Led? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri
Metal Gear Solid 4 video incel
Solid Snake son savaşında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir