En sonunda yeni notebooku alabildim. Vatan Bilgisayar'dan 1424 +KDV'ye...
Ürünün özellikleri çok iyi: + Yeni nesil daha az elektrik harcayan, az ısınan 45 nanometre üretim teknolojili PENRYN işlemci. İşlemcinin 6 MB Cache'i var. + Windows Vista Business ve Windows XP Professional. Vista istemeyenlere Recovery CD'sinde XP Professional verilmiş. İkisinden birini kuruyorsunuz. + 3 GB sistem Rami + Harici 512 MB Ram'e sahip HD3650 Ekran Kartlarında 2. sınıfta (6 sınıfta) + Sessiz çalışması. Diğer 1.6 Core 2 duo lar gibi fan hep aynı devirde dönmüyor yalnız bu baştan söyleyeyim. Bu sıcak havalarda değişken bir yükü oluyor ama yinede gecenin sessizliğinde sesi kesinlikle rahatsız etmiyor. + Performansı zirvede! + Toshiba Malzeme Donanım Kalitesi
Özellikleri: PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5 GHz 800 MHz 6MB 3 GB DDR2 250 Gb 512 Mb ATI HD3650 15.4 " TRUBRITE WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI BlueTooth Kamera Kart Okuyucu Wireless Windows Vista Business Tr ENG 2.7 KG
Önemli! Ürün Satellite serisinden değil. Satellite Pro serisinden.
Bundan ötürü KASASI KLASİK SATELLITE SERİSİNDE OLDUĞU GİBİ CIVIL CIVIL PARLAK BİR KASAYA SAHİP DEĞİL. Benim gibi bilgisayarı almaya gittiğiniz vakit satıcıya "ama kasası böyle değildi bunun" diye ısrar etmeyin. :D
Sözün özü Vatan Bilgisayar Satellite Pro 'da Satellite A300 serisinin kasa fotoğrafını kullanıyor. Ürünün kasası yukarda fotoğrafını çektiğim şekildedir.
EK 1:
Benchmark Sonuçları
3D Marks03 puanı: 9820 3D Marks05 puanı: 7338 3D Marks06 puanı: 3918
1 M Super Pi testi 17.9 saniye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 22 Haziran 2008; 3:55:56 >
Ürünün özellikleri çok iyi: + Yeni nesil daha az elektrik harcayan, az ısınan 45 nanometre üretim teknolojili PENRYN işlemci. İşlemcinin 6 MB Cache'i var. + Windows Vista Business ve Windows XP Professional. Vista istemeyenlere Recovery CD'sinde XP Professional verilmiş. İkisinden birini kuruyorsunuz. + 3 GB sistem Rami + Harici 512 MB Ram'e sahip HD3650 Ekran Kartlarında 2. sınıfta (6 sınıfta) + Sessiz çalışması. Diğer 1.6 Core 2 duo lar gibi fan hep aynı devirde dönmüyor yalnız bu baştan söyleyeyim. Bu sıcak havalarda değişken bir yükü oluyor ama yinede gecenin sessizliğinde sesi kesinlikle rahatsız etmiyor. + Performansı zirvede! + Toshiba Malzeme Donanım Kalitesi
Özellikleri: PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5 GHz 800 MHz 6MB 3 GB DDR2 250 Gb 512 Mb ATI HD3650 15.4 " TRUBRITE WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI BlueTooth Kamera Kart Okuyucu Wireless Windows Vista Business Tr ENG 2.7 KG
Önemli! Ürün Satellite serisinden değil. Satellite Pro serisinden.
Bundan ötürü KASASI KLASİK SATELLITE SERİSİNDE OLDUĞU GİBİ CIVIL CIVIL PARLAK BİR KASAYA SAHİP DEĞİL. Benim gibi bilgisayarı almaya gittiğiniz vakit satıcıya "ama kasası böyle değildi bunun" diye ısrar etmeyin. :D
Sözün özü Vatan Bilgisayar Satellite Pro 'da Satellite A300 serisinin kasa fotoğrafını kullanıyor. Ürünün kasası yukarda fotoğrafını çektiğim şekildedir.
selamlar bende siparişimi verdim ama bişeyi merak ediyorum multimedya tuşları varmı? yoksa fn tuşuna mı atanmış. bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz ? yada yukardan bi foto çok iyi olur
Benim de almayı düşündüğüm bir notebook.Yalnız HD3650 de kafam yakıldı.Performansı nasıl merak ediyorum.Crysis veya Assassins Creed(Kingdom da) de durumu nasıl?XP ve Vista seçeneği iyi olmuş.Uzun bir süre XP kullanabilirim...
1.424,16 $ + 418,45 YTL (KDV) = 2.092,23 YTL (KDV Dahil) bence fiyat fazla gibi geldi (5 taksit heralde siteden bu anlaşılıyor)
bu fiyat fazlamı? özelliklerine bakınca hiçde fazla degil aslında. ben bundan 5 ay önce a2001 ah ı bu fiyattan fazla para verip almıştım. özellikleride bunun cok gerisinde bence iyi fiyat
Arkadaşlar işim gereği çok yoğunum. Kusuruma bakmayın cevaplar biraz geçikebilir.
Yarın bir terslik olmaz ise bulunduğum yerden 3d Markları indirmeyi deneyeceğim.
Bir iki tane sorunuza cevap vermeye çalışayım.
- Vista puanını söyleyemiyorum çünkü XP Prof. lisansı olduğunu duyunca direk XP yüklettim. O değil Toshiba'da belli bir modelden sonra verilen lisanslar hem Vista hem de XP için geçerliymiş. İlginç...
Diğer yandan işlemcinin gücü hakkında bilgi vermesi açısından Super Pi testi yaptım. 1 M Super pi Testini 17.9 sn'de tamamladı.
Bir terslik olmaz ise yarın 3D Mark testlerini yapar burada sizlerle paylaşırım.