Benim sorum sudur:Su an kullandıgım ram dual channel 2x Kingston 512mb ddr2.Bunların yanına mushkin enchanted 2x1gb ddr2 ram almayı dusunuyorum.Acaba herhangi bir sorun yada uyumsuzluk olur mu?
anakartının modeli nedir tam olarak?eğer 512lik ram lerin yanına 512 üstü bir ram taktığında bilgisayar 512 üzerinden görür ramleri bunu da belirteyim.
anakartının modeli nedir tam olarak?eğer 512lik ram lerin yanına 512 üstü bir ram taktığında bilgisayar 512 üzerinden görür ramleri bunu da belirteyim.
sanırım yanlış bir anlatım var burda...
512 olan megabyte yani ramin büyüklüğü, biz bunun yanına 1gb ram taksak bunu 512mb olarak görmeyecektir elbette...
sizin dediğiniz ramin hızlarıdır, yani 667mhz bir ramin yanına 800mhz ram takarsak o zaman 800'lük olan 667 olarak çalışacaktır...
sanırım yanlış bir anlatım var burda...
512 olan megabyte yani ramin büyüklüğü, biz bunun yanına 1gb ram taksak bunu 512mb olarak görmeyecektir elbette...
sizin dediğiniz ramin hızlarıdır, yani 667mhz bir ramin yanına 800mhz ram takarsak o zaman 800'lük olan 667 olarak çalışacaktır...
ağğğ evet çok özür dilerim arkadaşın dediği gibi olucak o. hız konusunda rakamları yanlış tercüme ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasteOFsand -- 17 Haziran 2008; 14:43:38 >
ddr2 533mhz ya da 400 mhz olarak en fazla 4 gb ram kullanma imkanı sağlıyor bu anakart size.uzaktan kumandan ın dediği gibi mushkin için fazla para vermenize gerek yok.