apartmana 7 daireye 2 şer olmak üzere 14 çıkışlı bir dağıtıcı takmak istiyorum. Ama multiswitch adıyla anıldığını öğrendiğim dağıtıcılar, 9x16, 9x24, 16x22 gibi özelliklerle satılıyor. Bunların anlamı nedir? Eğer 9x16 9 giriş 16 çıkışı temsil ediyorsa dokuz giriş mi verilmelidir? ben iki canak yani iki lnb dirişi takmak istiyorum bunu nasıl yapmalıyım. Önerebileceğiniz hesaplı ve kaliteli bir ürün var mı? TeknikSat diye yerli bir marka var. Deneyen/kullanan var mı?
Evet arkadaşım 9x16 dedin multiswiç 9 girişlidir bu swiçlerde kullanılan lnb ler QAUD adı verilen özel 4 çıkışlı lnb lerdir yani 9x16 olan bi swiçe 2 çanak bağlama imkanın vardır geriye kalan diger girişte normal anten veya apartman girişine takılacak kamera için kullanılabilir lnb nin üzerindeki sembollere bakarsan aynı sembollerin swiçtede olduğunu görürüsün buna göre baglantı yapmalısın bir tanesi bile yanlış olursa görüntü alamazsın sana uygun olan 9x16 muhtemelen 2 çanak baglamak istedine göre nextin bi kaç ürününü takmıştık problemsizdi tavsiye ederim kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanelk -- 21 Haziran 2008; 2:45:04 >