toshibanın bu modeli vatanda 2000ytl 2,5ghz 6mb cache 512mb ati ektan kartı vs güzel gözüküyor özellikleri sahip olan yada bilgi sahibi olanlar yazabilirse sevinirim...
toshibanın bu modeli vatanda 2000ytl 2,5ghz 6mb cache 512mb ati ektan kartı vs güzel gözüküyor özellikleri sahip olan yada bilgi sahibi olanlar yazabilirse sevinirim...
bence fiyatına göre iyi bi seçim olur ama tam olarak özelliklerini belirtmemissin cok iyi verdigin paraya deger
özellikleri cok iyi fiyatıda gayet iyi ucuzlamışmı pcler banamı öyle geldi ben bundan 5 ay önce a200 ü 2500 ytl ye almıştım bunun özelliklerine baktıgımda bu makinanın gerisinde bence deger arkadasın dedigi gibi asusada bi göz atmak lazım ama ben yinede bunu öneriyorum nede olsa toshıba
a300 - 15d modeli ile arasında sadece hardisk farkı mı var? bir de asus hakikaten toshiba kadar sessiz ve kaliteli bir makina mı? herkes m51 sn250 tavsiye ediyor anlamadım gittti, sadece ekran kartı daha iyi die mi?
bu eksilerin yanında bence çook büyük bir eksik de Harman Kardon hoparlörlerinin olmaması. Eğer benim gibi çok müzik dinleyen biriyseniz. bu standart hoparlörlü 15w yi tavsiye etmem ses konusunda.
bu eksilerin yanında bence çook büyük bir eksik de Harman Kardon hoparlörlerinin olmaması. Eğer benim gibi çok müzik dinleyen biriyseniz. bu standart hoparlörlü 15w yi tavsiye etmem ses konusunda.
eger ses sizin için önemliyse bencede harman kardon hoparlör derim
A300-15W modeli, iş bilgisayarı olarak tasarlanmış. İşletim sisteminin Vista Business olması bunu çok net açıklıyor. Bu nedenle, hoparlörünün çok kaliteli olmaması doğal. Kalite aynı ise, kasanın görünümünün farklı olmasının hiç önemi yok. Önemli olan içeriğidir.
Yaklaşık $450 daha pahalı olan A300-15D den en önemli eksiği hard disk kapasitesi. Onun önemi ise kişinin gereksinime göre değişir. Hard disk farkı için bu para değer mi tartışılır.
A300-15W modelinin bir de (+) sı var. Bu forumda, başka bir başlıkta, bu bilgisayarı alan bir arkadaş, Vista ile birlikte XP Pro'nun da lisanslı olarak verildiğini söylüyor. Bence bu fark HD farkından daha önemli.
Alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullansınlar.
asus m51 ile bunun ekran kartlarını birisi karsilastirabilir mi? Asusta nvidia 9500gs var bunda ati hd3650 var hangisi daha iyi performans verir oyunlarda
asus m51 ile bunun ekran kartlarını birisi karsilastirabilir mi? Asusta nvidia 9500gs var bunda ati hd3650 var hangisi daha iyi performans verir oyunlarda
nvidia 9500 gs daha iyi performans verir die düsünüyorum oyunlarda.