Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ALO Paketlilere Yaz Teklifi ..(Yeni)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> ALO Paketlilere Yaz Teklifi ..(Yeni) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
halle

17 Haziran 2008; 12:02:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tüm ALO Paket aboneleri, EVET yazıp 6633 'e kısa mesaj gönderin, ilk katılan 15.000 kişiden biri olun, abonesi olduğunuz ALO Paket'inizi 3 ay boyunca % 25 indirimli kullanın...

# ALO Paket aboneleri, 8 Temmuz'a kadar EVET yazıp 6633 'e kısa mesaj gönderin, ilk katılan 15.000 kişiden biri olun, abonesi olduğunuz ALO Paket'inizi 3 ay boyunca % 25 indirimli kullanın.
# ALO Paketlilere Yaz Teklifi kampanyasından, sadece şu anda BizBie Hepimiz tarifesi kullanan bireysel faturalı hatlılar yararlanabilir.
# Cebiniz ALO Paket'ten kampanyasına dahil aboneler bu kampanyadan yararlanamaz.
# 3 ay boyunca % 25 indirim, sadece katılımcının mevcut ALO Paket'i için geçerlidir.
# Paket ve tarife değişikliklerinde geçerli olmaz.
# Kampanyaya katılım ilk 15.000 abone ile sınırlıdır

* Yüzde 25 indirim, tüm vergiler dahil fiyat üzerinden abonesi olunan ALO Paket ücerti için geçerlidir.
* Paket aşımı veya paket dışı konuşmalar indirim dahilinde değildir.
* Kampanyaya katılan aboneler, indirimden ilk kesilen faturalarında faydalanırlar.
* Kampanyaya katıldıktan sonra, ALO Paket veya tarife değişikliği yapılması durumunda indirim iptal olur.
* 6633 'e gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.
* Kampanyaya son katılım tarihi 8 Temmuz'dur.
* Turkcell, kampanyalarının tarih ve/veya koşullarını haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutar.

Herkesle tarifesi altındaki paketlere aboneyim. Kampanyaya katılabilir miyim?

Hayır. Kampanyadan sadece BizBize Hepimiz tarifesindeki ALO Paket aboneleri faydalanabilir.
Kurumsal müşteriler kampanyaya katılabilir mi?

Hayır. Kampanyaya yalnızca bireysel müşteriler katılabilir.
Cebiniz ALO Paketten kampanyasından faydalanıyorum. 3 ay % 25 indirimden faydalanabilir miyim?

Hayır. Cebiniz Alo Paketten kampanyasına dahil olan aboneler bu kampanyadan faydalanamaz.
Mevcut tarifem BizBize Hepimiz tarifesi değil, ancak tarife değişikliği için fatura kesim tarihini bekleyen talebim var. Kampanyaya katılabilir miyim?

Hayır. Mevcut tarifeniz BizBize Hepimiz olarak aktiflenmediği için kampanyadan yararlanamazsınız. Ancak bekleyen talebiniz fatura kesim tarihinde aktiflendikten sonra kayıt mesajı göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
BizBize Hepimiz tarifesindeyim. Fatura borcum olsa da kampanyaya katılabilir miyim?

Fatura borcunuz var, fakat hattınız kapalı değilse bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
BizBize Hepimiz tarifesinde ALO Paket'lerden birine aboneyim. Başka bir ALO Paket'e geçmek için fatura kesim tarihini bekleyen talebim var. Kampanyaya katılabilir miyim?

Hayır. 3 ay % 25 indirim sadece mevcut ve ilk ALO Paketinize verilen bir indirimdir. Kampanyaya kaydolduktan sonra ALO Paketinizde olan herhangi bir değişiklik indirim hakkınızı kaybetmenize neden olur. Ancak kampanyaya katıldıktan sonra bekleyen talebinizi iptal ettirmeniz durumunda, mevcut ALO Paketinizden kampanyaya dahil olabilirsiniz.
Kampanyaya dahil olduktan sonra, tarifemi değiştirmeden mevcut ALO Paketimi değiştirdiğimde % 25 indirim yeni ALO Paketim için de geçerli olur mu?

Hayır. 3 ay % 25 indirim sadece mevcut ALO Paketiniz içindir. ALO Paketinizi değiştirdiğinizde indirimden faydalanamazsınız.
Kampanyaya dahil olduktan sonra, tarifemi değiştirdiğimde % 25 indirimde yararlanabilir miyim?

Hayır. 3 ay % 25 indirim sadece BizBize Hepimiz tarifesindeki mevcut ALO Paketiniz içindir. Tarifenizi değiştirdiğinizde indirimden faydalanamazsınız.
Kampanyaya katıldım, ikinci ay tarife değişikliği yaptığım için % 25 indirimim iptal oldu. Kampanyaya tekrar dahil olduğum. Eski tarifeme veya ALO Paketime geri döndüğümde indirimden faydalanabilir miyim?

Hayır. 3 ay % 25 indirim sadece BizBize Hepimiz tarifesindeki mevcut ALO Paketiniz içindir. Tarifenizi değiştirdiğinizde, tekrar dönseniz bile indirim hakkınız kaybolur.
Kampanyaya dahil olduktan sonra, numara değişikliği yaptığımda indirim geçerli olur mu?

Evet. Numara değişikliği yaptığınızda indiriminiz yeni numaranız için de geçerlidir.
Kampanyaya dahil olduktan sonra, hattımı devrederse indirim devm eder mi?

Hayır. Hattınızı devrettiğinizde indiriminiz iptal olur.
Kampanyaya dahil olduktan sonra ücretlendirmem nasıl olacak?

BizBize Hepimiz tarifesindeki mevcut ALO Paketiniz üzerinden ücretlendirmeye devam edersiniz. Yalnızca aylık ALO Paket ücretini 3 ay boyunca % 25 indirimli olarak ödersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halle -- 17 Haziran 2008; 12:20:56 >

basturkemin

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 16:53:29 

Turkcell'in websitesinde dün akşam saatlerinde gördüm; iki faturalı tanıdığım katıldı, bu fatura dönemi için de geçerliymiş.
%25 indirim idare eder, gönüllerini aldı Turkcell hiç yoktan

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
greentooth

18 Haziran 2008; 22:36:44 

ben de kayıt oldum ve arkadaşlarıma haber verdim.

faturalı hatlıların yararlanacağı ender avantajlardan birisi, sadece 15 000 kişi ile sınırlamasalardı keşke

halle

19 Haziran 2008; 10:40:37 

'' sadece 15 000 kişi ile sınırlamasalardı keşke ''

Kesinlikle katılıyorum...!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> ALO Paketlilere Yaz Teklifi ..(Yeni) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / C3 Bilgisayar
Super Micro sunucu sistemleri hakkında geniş bir röportaj
PoV 8800GTS 320 EXO edition
PoV 8800GTS 320 Exo mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç