Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sony ericsson aksesuarları niye bu kadar pahalı??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sony ericsson aksesuarları niye bu kadar pahalı?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
utQ94

17 Haziran 2008; 12:00:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

nokia da music edition kulaklığı 35 ytl fln hpm-70 70 ytl den aşagı değil.orjinal kasa nokia en fazla 40 ytl sony ericsson 80 ytl tamam sony ericsson yan tarafta değişiyorda full kasada 80 ytl fazla kaçıyo.hafıza kartıda daha pahalıda ama hafıza kartı hakediyor ama.hpm 70 alcağıma biraz para koyar cx 300 alırım

acaba benim cebimdemi akrep war

sen sen ol asla ben olma
frt-_-ctn

17 Haziran 2008; 12:25:28 

zaten hpm70 iyi bir kulaklık değil ben tavsiye etmem açıkçası

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
utQ94

17 Haziran 2008; 12:49:15 

ya kulaklığında değilim ama bütün aksesuarları çok pahalı örn bi kasa 80 ytl 2. el aldım w810i kasanın durumu biraz kötü ön taraf içe fln göçüyo.ama 80 ytl fazla geliyor bana nokia da 35 lira ucuz. ve S.E da orjinal kasa bulmakta mesele kaç telefoncu gezdim kazıklamaya kalkıyo.orj. 50 lira diyo sony ericsson simgesi ters.internettende almak istemiyorum.nokia shop gibi sony ericsson shop yokki.duyduğuma göre beşiktaş ta bi kvk war orada sahte çıkması imkansız diyolar doğrumudur acaba.

sen sen ol asla ben olma
wildwolft

17 Haziran 2008; 16:37:25 

hpm 70 70 ytl mi benim bildiğim 20-30 ytl arasındaydı

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
Ghett0C0wb0y

17 Haziran 2008; 18:13:41 

şu an nokia daha fazla kullanıldığı için aksesuarları daha pahalı herhalde..sonynin daha belirli bir kitlesi var ve aksesuardan bindiriyorlar haliyle..

Ghett0C0wb0y A.k.a. BaSSTaRd
Sla_Hkn

17 Haziran 2008; 18:21:44 

nokia yedek parça anlamında çin malları çok yani yan sanayi ama çok kalitelisini yapıyolar N serisi bile yapmaya başladılar şimdi nokia bi parçasına 80 ytl dese kimse almaz ama 40 ytl fiyat diyo ki alsınlar ayrıca nokia yaptığı tellerde kulaklık girişlerini biliyosunuz ipod kulaklığı fln oluyor bu sebepten dolayı fiyatı aşağı çekiyolar ayrıca kazançları çok zaten SE gibi firma tel fazla satamadığı için yedek parçalardan kazanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sla_Hkn -- 17 Haziran 2008; 18:22:11 >

erhaninho_cArsi

17 Haziran 2008; 19:35:16 

HPM-70'i ne yaptın kardeş an kabası 30 YTL'yi geçmez.

Renault kalite şefi Yann Vincent: Toyota kalitesini hedefliyoruz.
Bana kimse sen gibi sarılmadı
utQ94

17 Haziran 2008; 21:15:32 

ben 40 liraya buldum orjinal de bi arkadaş demişti telpa da 80 ytl diye.ben orjinalle karşılaştırdım 20 ytl ye aldım orjinal di ye simgesi düştü sahte diye düşündüm orjinal kutudan çıkanla karşılaştırdım seste renk te fln fark yok.

sen sen ol asla ben olma
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sony ericsson aksesuarları niye bu kadar pahalı?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AMD Spider Platformu Lansmanı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Bahadır Erbaş ile Röportaj
Sapphire X1600 Pro HDMI video
Gelecegin video ve ses baglanti standarti HDMI portuna sahip Sapphire X1600Pro ekran karti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar