nokia da music edition kulaklığı 35 ytl fln hpm-70 70 ytl den aşagı değil.orjinal kasa nokia en fazla 40 ytl sony ericsson 80 ytl tamam sony ericsson yan tarafta değişiyorda full kasada 80 ytl fazla kaçıyo.hafıza kartıda daha pahalıda ama hafıza kartı hakediyor ama.hpm 70 alcağıma biraz para koyar cx 300 alırım
ya kulaklığında değilim ama bütün aksesuarları çok pahalı örn bi kasa 80 ytl 2. el aldım w810i kasanın durumu biraz kötü ön taraf içe fln göçüyo.ama 80 ytl fazla geliyor bana nokia da 35 lira ucuz. ve S.E da orjinal kasa bulmakta mesele kaç telefoncu gezdim kazıklamaya kalkıyo.orj. 50 lira diyo sony ericsson simgesi ters.internettende almak istemiyorum.nokia shop gibi sony ericsson shop yokki.duyduğuma göre beşiktaş ta bi kvk war orada sahte çıkması imkansız diyolar doğrumudur acaba.
şu an nokia daha fazla kullanıldığı için aksesuarları daha pahalı herhalde..sonynin daha belirli bir kitlesi var ve aksesuardan bindiriyorlar haliyle..
nokia yedek parça anlamında çin malları çok yani yan sanayi ama çok kalitelisini yapıyolar N serisi bile yapmaya başladılar şimdi nokia bi parçasına 80 ytl dese kimse almaz ama 40 ytl fiyat diyo ki alsınlar ayrıca nokia yaptığı tellerde kulaklık girişlerini biliyosunuz ipod kulaklığı fln oluyor bu sebepten dolayı fiyatı aşağı çekiyolar ayrıca kazançları çok zaten SE gibi firma tel fazla satamadığı için yedek parçalardan kazanıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sla_Hkn -- 17 Haziran 2008; 18:22:11 >
ben 40 liraya buldum orjinal de bi arkadaş demişti telpa da 80 ytl diye.ben orjinalle karşılaştırdım 20 ytl ye aldım orjinal di ye simgesi düştü sahte diye düşündüm orjinal kutudan çıkanla karşılaştırdım seste renk te fln fark yok.