Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
A300 15D kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> A300 15D kullananlar buraya Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onesis

17 Haziran 2008; 11:42:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende 3 gün önce teknosadan A300 15D aldım toshibanın kendi sitesinden de face recognition (yüz tanıma) programını indirdim fakat bir türlü beceremedim yüzü kaydediyorum kontrolunu de gerceklestiriyorum fakat pc acılırken yuz tanımada yüz tanımlanamadı diyor.Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ne yapmam lazım

Toshiba A300 15D
Samsung NV3
Nokia N70

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır..."
XmysticX

17 Haziran 2008; 23:23:11 

şu anki fiyatının 1900$ larda olduğu ve bu kadar para etmeyeceği göz önüne alınırsa bu topik biraz yetim kalacak gibi..

MSI S430
AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran
octaine

18 Haziran 2008; 18:52:35 

bence o paraya yarı ozellikleri olan vaioları alanlar oldugu icin bunu da alanlar olur... ayrıca parasında degdigi kanaatindeyim..

640 gb hdd 2.5 ghz 6 mb cache 3 gb ram 512 yerlesik grafik kartı ile cok iyi bence... piyasada her notebookda gordugumuz ozellikler deil bunlar ..

Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

Nokia N82 - 8 gb Sandisk Micro SDHC - Creative ep630 - Apple iPod Touch 32 gb - Sennheiser Px100
Eski Nick: ULUC
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 18:22:16 

640gb hdd ıcın tutupta bu kadar para bayılmam aynı ozellıkler asus m51sn'de mevcut ustune bırde ekran kartı daha ıyı fps verıyor oyunlarda.Vatanda fıyatı ındırımlı halı 2700lıraydı. Dedıgım asus 2380ytl,320lıra cebımde kalır.Cok hdd ıhtıyacıda duyarsam o 320lıranın 180lırasına WD'nın 16mb on belleklı 500gblık extarnal hdd alırım.Zaten raıd ozellgıde yok 2x320 abartı yanı.Marka olarak kotu bır marka degıl toshıba ama bence bu urun hakettıgı fıyatın cok cok ustune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 23 Haziran 2008; 18:25:09 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
cihanchn

24 Haziran 2008; 18:37:47 

3 hafta beklememden sonra sonunda a300 15d me kavuştum..kasa harika hız süper fakat daha önce birkaç arkadaşında dediği gibi ısınıyor sanırım biraz CPU da66 dereceyi gördüm hemde kasmadan bilgisayarı..msn ve bir kaç explorer sayfası ile.hemde bulundugum mekanda klima çalışıyor..ne dersiniz problem yaşıyacakmıyım sizce??birde bnm bilgisayarda "türkiye için özel üretilmiştir" yazısı bulunmuyor??düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

chn
onesis

24 Haziran 2008; 19:32:45 

abi dunya para verıp alıyoruz bu bılgısayarları bence hıc takmayın kafanıza ısınma olayını bısey olursa toshiba nın servısı bıldıgım kadarıyla turkıyenın en ıyı servısıdır yollarız olur bıter bu arada yuz tanıma olayını cozdum yapamayanlar olursa yardımcı olmata calısırım.Bır arkadasın dedıgıne cevaben asus ile toshibanın diz üstü bilgisayarları karsılastırılamayacak kadar cok fark ıcerırler en basıtınden kullandıkları ğarcalardakı kalıte farkı apacık ortadadır.teknık servıs boyutuna ıse hıc gırmıyorum.Bu bılgısayarı degerlendırmeden once gıdıp bı yerlerde bıraz kurcalayın ondan sonra yorum yapın ....

Toshiba A300 15D
Samsung NV3
Nokia N70

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır..."
onesis

24 Haziran 2008; 19:37:57 

Bu arada bu pc ye 4.1 5.1 ses sistemi baglayan varmı.Ses kalıtesı nasıl verım alınıyormu.Yoksa harıcı ses kartıyla mı kullansak daha ıyı olur

Toshiba A300 15D
Samsung NV3
Nokia N70

hüdavéndigar

24 Haziran 2008; 23:26:58 

arkadaşlar şu klavyedeki multimedya tuşlarının ışığının nasıl yandığı hakkında bi fikriniz var mı?

onesis

25 Haziran 2008; 3:25:17 

o tusların en solunda bı tus var (multımedıa tuslarının en basındakı tus) bazen sesi tamamen kısıyo ama bazende ısıkları yakıp sondurmeye yarıyo nasıl oldugunu cozemedım henuz.

Toshiba A300 15D
Samsung NV3
Nokia N70

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 9:01:21 

Alan arkadaslara hayırlı olsun.Gule gule kullanın guzel cıhaz.Ekran kartıda 9500 yada 8600 olsaymıs tadından yenmezmıs ama..

quote:

Orjinalden alıntı: onesis
Bu bılgısayarı degerlendırmeden once gıdıp bı yerlerde bıraz kurcalayın ondan sonra yorum yapın ....

Bana ıtafen yazıldıgını dusundugum ıcın cevap verıyorum.

fırma kalıtesıne ,servıs olanaklarına fılan hıc degınmıyorum.Soledıgım sey ıstenen paranın hakkettıgı olmadıgıdır.Yukarda yazdım aynı kalıte baska bır fırma ıle aynı ozellıklerdekı fıyatını yazmıstım.Bu cıhazın Olabılır fıyatı en fazla 2400ytl'dır.Gıdıp bır yerlerde degerlendırın dıyorsunuz.Elımdekı olanaklar cercevesınde dısturıbutorden aldıgım bılgıyı paylasım.Suan stogunda mevcut degıl temmuz ayınde yenı serı ıle tekrar gırıs yapacak,bır kac degısıklıkle.Yanı bu cıhazı ınceledım ses kalıtesı guzel goruntusu guzel ama 640gb hdd ıcınde 400-500lıra fazla verılmez yazık gunahtır.

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
R`meRt

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 9:04:03 

Not:Dısturıbotr stogunda yok.Parekende fırmalarında mevcut ıdı.Vatandada yok suan.

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
grcim

25 Haziran 2008; 9:10:08 

cehaletimi mazur görün bu cihazda hdmi çıkış ve blueray mevcut mu?

IPHONE 8GB 114 - VW POLO 2001 COMFORT - SONY DCS-T3 - SEIKO ARCTURA - SONY DRC-MF 29M69 - SONY DAV-SC8 - PS2 - TOSHIBA A300-15A
R`meRt

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 9:30:25 

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

Blueray ve hdmi mevcut degıl.

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
grcim

25 Haziran 2008; 11:03:54 

teşekkür ederim,
blueray neysede keşke hdmi olsaydı

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

Blueray ve hdmi mevcut degıl.

IPHONE 8GB 114 - VW POLO 2001 COMFORT - SONY DCS-T3 - SEIKO ARCTURA - SONY DRC-MF 29M69 - SONY DAV-SC8 - PS2 - TOSHIBA A300-15A
cihanchn

25 Haziran 2008; 16:49:25 

Arkadaşlar bendeki şansla çölde kutup ayısıyla karşılaşırım heralde..Biraz üstte bahsetmiştim dün aldıımı sonunda laptopumu..dün kullandm hiçbir problem yok...sabah işe geldim açtım ve sürekli explorer takılıyor..ctrl+alt+del yapıyorum tık yok...makina kasıyor...on/off tuşundan kapadım..tekrar açtım besmele eşliinde yine aynı...hemen dedim recoveryi oluşturayım bidaa kurayım şunu...yokk....4 tane dvd yedim başlıyor takılıyor...çıldırmamak içten deil..2buçuk saatimi yedi..hiç bişi yapamıyorum..HDD yi tarattım problem için güvenli kipte açtım ne var ne yok diye yok olmuyor..haydi koş teknosaya...format atın dedim onlarda yapamadılar...bana geri vermek istersem hediye çeki vericeklerini söyledirler tutarı kadar..Yermiyim hemen avukatımı aradım orda avukat parayı söke söke geri alıcaımı söyledi tabi bende biliyodum bunun olucağını..daha 24 saat geçmemiş ayıplı mal...Tabi benm boş olmadıımı görünce arkadaşlar hemen geri vites bir dakika istediler..başka bir mağazalarında daha olduğunu dilersem oradan getirtebiliceklerini söylediler.Bende kabul ettim..Yarına kaldı tabi...bakalım hayırlısıyla gelsinde artık...Alıcak arkadaşlara sesleniyorum..Alet NALET :)) kesinlikle düşünmesinler...herşeyi harika..Pavillon dv4000 (2GB RAM) kullanıyordum bundan önce XP ile..a300 15d vista ile ondan çok daha hızlı...Vistanın hiç bir yavaşlatması söz konusu değil ama makina biraz ısınıyor..dün bir kaç explorer sayfası msn ve media player ile 66 dereceyi gördü...Bakalım yarın yeni makinam gelsin biraz kullanayım sizinle tekrar paylaşırım...

chn
Sabotaj1148

25 Haziran 2008; 18:09:41