Arkadaşlar bende 3 gün önce teknosadan A300 15D aldım toshibanın kendi sitesinden de face recognition (yüz tanıma) programını indirdim fakat bir türlü beceremedim yüzü kaydediyorum kontrolunu de gerceklestiriyorum fakat pc acılırken yuz tanımada yüz tanımlanamadı diyor.Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ne yapmam lazım
640gb hdd ıcın tutupta bu kadar para bayılmam aynı ozellıkler asus m51sn'de mevcut ustune bırde ekran kartı daha ıyı fps verıyor oyunlarda.Vatanda fıyatı ındırımlı halı 2700lıraydı. Dedıgım asus 2380ytl,320lıra cebımde kalır.Cok hdd ıhtıyacıda duyarsam o 320lıranın 180lırasına WD'nın 16mb on belleklı 500gblık extarnal hdd alırım.Zaten raıd ozellgıde yok 2x320 abartı yanı.Marka olarak kotu bır marka degıl toshıba ama bence bu urun hakettıgı fıyatın cok cok ustune
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 23 Haziran 2008; 18:25:09 >
3 hafta beklememden sonra sonunda a300 15d me kavuştum..kasa harika hız süper fakat daha önce birkaç arkadaşında dediği gibi ısınıyor sanırım biraz CPU da66 dereceyi gördüm hemde kasmadan bilgisayarı..msn ve bir kaç explorer sayfası ile.hemde bulundugum mekanda klima çalışıyor..ne dersiniz problem yaşıyacakmıyım sizce??birde bnm bilgisayarda "türkiye için özel üretilmiştir" yazısı bulunmuyor??düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
abi dunya para verıp alıyoruz bu bılgısayarları bence hıc takmayın kafanıza ısınma olayını bısey olursa toshiba nın servısı bıldıgım kadarıyla turkıyenın en ıyı servısıdır yollarız olur bıter bu arada yuz tanıma olayını cozdum yapamayanlar olursa yardımcı olmata calısırım.Bır arkadasın dedıgıne cevaben asus ile toshibanın diz üstü bilgisayarları karsılastırılamayacak kadar cok fark ıcerırler en basıtınden kullandıkları ğarcalardakı kalıte farkı apacık ortadadır.teknık servıs boyutuna ıse hıc gırmıyorum.Bu bılgısayarı degerlendırmeden once gıdıp bı yerlerde bıraz kurcalayın ondan sonra yorum yapın ....
Arkadaşlar bendeki şansla çölde kutup ayısıyla karşılaşırım heralde..Biraz üstte bahsetmiştim dün aldıımı sonunda laptopumu..dün kullandm hiçbir problem yok...sabah işe geldim açtım ve sürekli explorer takılıyor..ctrl+alt+del yapıyorum tık yok...makina kasıyor...on/off tuşundan kapadım..tekrar açtım besmele eşliinde yine aynı...hemen dedim recoveryi oluşturayım bidaa kurayım şunu...yokk....4 tane dvd yedim başlıyor takılıyor...çıldırmamak içten deil..2buçuk saatimi yedi..hiç bişi yapamıyorum..HDD yi tarattım problem için güvenli kipte açtım ne var ne yok diye yok olmuyor..haydi koş teknosaya...format atın dedim onlarda yapamadılar...bana geri vermek istersem hediye çeki vericeklerini söyledirler tutarı kadar..Yermiyim hemen avukatımı aradım orda avukat parayı söke söke geri alıcaımı söyledi tabi bende biliyodum bunun olucağını..daha 24 saat geçmemiş ayıplı mal...Tabi benm boş olmadıımı görünce arkadaşlar hemen geri vites bir dakika istediler..başka bir mağazalarında daha olduğunu dilersem oradan getirtebiliceklerini söylediler.Bende kabul ettim..Yarına kaldı tabi...bakalım hayırlısıyla gelsinde artık...Alıcak arkadaşlara sesleniyorum..Alet NALET :)) kesinlikle düşünmesinler...herşeyi harika..Pavillon dv4000 (2GB RAM) kullanıyordum bundan önce XP ile..a300 15d vista ile ondan çok daha hızlı...Vistanın hiç bir yavaşlatması söz konusu değil ama makina biraz ısınıyor..dün bir kaç explorer sayfası msn ve media player ile 66 dereceyi gördü...Bakalım yarın yeni makinam gelsin biraz kullanayım sizinle tekrar paylaşırım...