İşletim Sistemi Windows Vista Home Premium Edition TR /İng İşlemci Intel Core 2 Duo T7500 İşlemci hızı 2.20 GHz Harici Önbellek 4 MB Sistem Veri Yolu 800 MHz Ekran 15.4 inc TruBrite WXGA TFT 1280 x 800
Bellek 2048 MB (2 x 1024) DDR2 RAM - Maks. 4 GB(667 MHz) Sabit Disk 200 GB SATA Sabit Disk Sürücü Hızı 5400 RPM Optik Sürücü DVD Super Multi Sürücü ( çift katman ) Dahili Kamera Entegre 1.3 Mp video kamera Fax/Modem V90 modem Ethernet LAN 10/100 Portlar 4 x USB 2.0 1 x VGA 1 x RJ11 1 x RJ45 1 x S-video TV çıkışı 1 x kulaklık çıkışı 1 x mikrofon girişi
Ekran Kartı ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili Kart Yuvaları Express Card Slot 5 in media kart slotu
Pil türü Lithium-ion teknolojisi Boyutlar 362 x 267.8 x 33.5 mm ( ön ) / 39.3 ( arka ) Ağırlık 2.7 kg Ses Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler Klavye Türkçe Q Klavye, Dual Mod TouchPad Garanti Süresi 2 Yıl Hediye Taşıma Çantası HEDİYE !!!
Fiyat performans ve tasarımı bakımından süper bir ürün.. a200 serisinde en sevdiğim ve sorunu yok denecek kadar az çıkaran tek model 23U'dur herhalde.. Kendini biraz daha zorlayabilirsen a300 serisinede bi göz atmanı öneririm.. yinede İi bir seçim ii forumlar.
Bende kullanıyorum gayet memnunum yalnız biraz ısınma sorunu var bu aylarda galiba havalarda adana çok sıcak tabi 35 derecenin altına düşmüyor Ben almanı öneririm eğer eline biraz daha para geçerse A300 serisinden bişiler al mesela A300-15W de alabilirsin
kall tavsiye edebilirim işçiliği süperr zaten başka markalarla karşılaştırınca göreceksinn hemdee ekran kartıı paylaşımsızz ne güzel sakın kaçırmaa
hee bidee alıncaa yanındaa lcd temizleme bezi ve spreyy kasası süper ötesi parlak olduğundna sakın nemli bezz kullanmaa özelliklee toshiba yazan kapağaa bu parlaklığıı bozuyoo ozel jell ilk günkii gibi yapıyoo ...
desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
cok mu ısınıyor batarya ne kadar gidiyor en son cıkan oyunları kaldırıyor mu vatanda 1618 e düştü
yok fazla ısınma yok ben Adanada yaşıyorum ve havalar çok sıcak oda etkiliyor
bende bulunan CrySIS,Test Drive Unlimited,TimeShift,Enemy Territory:Quake Wars,NFS ProStreet-Carbon-Most Wanted-Underground 2,ScarFace,Driver 4:Parallel Lines,Gears Of War ve GTA serisini(San Andreas,Liberty City,Vice City,III) laptopta oynadım ve gayet memnunum oyun performansından yüksek çözünürlüklerde(MAX 1280X800) gayet akıcı ve net oynuyorum Pil ömrüne gelince 2-3 gün önce full ekran parkaklığında 2 saat Test Drive Unlimited Oynadım ve tam 2 saat dayandı pil oyun falan oynarken pil süresi max 1.5-2 saati geçmez zaten hiçbir laptopta
eğer maddi yönden sıkıntın yoksa A300-15D modelini öneririm Toshiba için oda A300 serisinin en laptop u şuan bende yeni bir laptop almayı düşünüyorum ASUS M51SN yada TOSHİBA A300 15 den hangisi fiyatı makul duruma gelirse onu alacağım